Τι κρύβεται πίσω από τα χιλιάδες ευρώ σε ποτάμι στα Τρίκαλα (Videos-Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Λύθηκε, τελικά, το μυστήριο με τα αληθινά χαρτονομίσματα των 50, 100, ακόμη και 500 ευρώ, που εντοπίστηκαν να πλέουν στη κοίτη του Ληθαίου ποταμού, στην πόλη των Τρικάλων.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το trikalanews.gr, πίσω από αυτό το περιστατικό κρύβεται μία οικογενειακή υπόθεση. Ένας νεαρός Τρικαλινός, πιθανότατα ηλικίας 23 χρόνων, ήταν εκείνος που, κατά την διάρκεια μιας αντιδικίας με τον πατέρα του, άρπαξε τα χρήματα που υπολογίζονται σε περίπου 3.500 ευρώ, από τα χέρια του και τα πέταξε στο ποτάμι,

υπό το έντρομο βλέμμα του.

Κερδισμένος της όλης υπόθεσης, όπως αναφέρει το trikalanews είναι ο Δήμος Τρικάλων, αφού πλέον ο Δήμαρχος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού, καθώς από χθες το σημείο έχει «οργωθεί» ξανά και ξανά και τα χορτάρια έχουν απομακρυνθεί από όλους όσους αναζητούσαν το «θησαυρό».

Μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ ο Δήμαρχος Τρικάλων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ούτε τρεις μέρες δεν πέρασαν από την ομιλία μου για την ανάπτυξη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και… η ανάπτυξη έφτασε στα Τρίκαλα!».

Αφήνοντας και υποσχέσεις για την προοπτική του μέλλοντος: «Επόμενη ομιλία μου για το κοίτασμα πετρελαίου στην Κεντρική Πλατεία!».

ΤρίκαλαχαρτονομίσματαΛηθαίος ποταμόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα