Τι είπε ο Α.Τσίπρας στη Ζ.Κωνσταντοπούλου χθες στο Μέγαρο Μαξίμου;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού δέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου που εκλήθη χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αν και επισήμως η κλήση της προέδρου της Βουλής στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το vouliwatch, μια ώρα μετά, συντάκτες

του κυβερνητικού ρεπορτάζ είδαν την Ζ.Κωνσταντοπούλου στην Ηρώδου Αττικού, δυσαρεστημένη.

Νομοθετικό έργο για την εβδομάδα που έρχεται δεν υπάρχει, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει καταθέσει άλλο νομοσχέδιο στη Βουλή. Βέβαια σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τα σχέδια του πρωθυπουργού προβλέπουν το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ που αναμένεται στη Βουλή καθώς το έχει ήδη εξαγγείλει δύο φορές ο Α. Τσίπρας, καθώς και η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’, ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε ως αντιπολίτευση.

Ανεπισήμως λοιπόν η περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ανέδειξε προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ της Προέδρου και του πρωθυπουργού με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέφερε το απορριφθέν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας της Χρυσής Αυγής ενώ οι «λανθασμένοι» όπως της καταλογίζουν συνάδελφοί της χειρισμοί επί της διαδικασίας, όπως και οι πρωτοβουλίες της που έχουν δυσαρεστήσει αρκετούς, αλλά και οι μεγάλες καθυστερήσεις επί συζητήσεων σχετικά με τα διαδικαστικά θέματα, φαίνεται ότι έκαναν τον Αλέξη Τσίπρα να καλέσει την πρόεδρο της Βουλής και να έχει μια συζήτηση μαζί της στην προσπάθεια του να κρατήσει τις ισορροπίες και φυσικά την κοινοβουλευτική του ομάδα ευχαριστημένη.

ΤσίπραςΖ.ΚωνσταντοπούλουΜέγαρο Μαξίμουνομοθετικό έργο
Keywords
Τυχαία Θέματα