Τη δυνατότητα επεξεργασίας των αναρτήσεων δοκιμάζει το Twitter – Προσθέτει το edit button

Το Twitter ξεκίνησε τις δοκιμές μιας λειτουργίας Επεξεργασίας Tweet, η οποία σύντομα θα επεκταθεί σε ορισμένους χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue, όπως επιβεβαίωσε η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρεία αποκάλυψε στις αρχές του τρέχοντος έτους ότι εργαζόταν πάνω σε

ένα εργαλείο που θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται tweets μετά τη δημοσίευσή τους, το οποίο είναι «το μεγαλύτερο αίτημα μέχρι σήμερα».

Η εταιρεία είπε ότι τα tweets θα μπορούν να τροποποιηθούν με περιθώριο 30 λεπτών αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους, και τα επεξεργασμένα tweets θα εμφανίζονται με ένα εικονίδιο, χρονική σήμανση και ετικέτα για να είναι σαφές ότι η αρχική ανάρτηση έχει τροποποιηθεί.

if you see an edited Tweet it's because we're testing the edit button

this is happening and you'll be okay

Twitter (@Twitter) September 1, 2022

Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κλικ για να δουν το ιστορικό επεξεργασίας ενός tweet, το οποίο θα εμφανίζει προηγούμενες εκδόσεις.

Το Twitter είπε ότι η επισήμανση των tweets και η παροχή πρόσβασης στο ιστορικό μιας ανάρτησης είναι σημαντική επειδή «συμβάλλουν στην προστασία της ακεραιότητας της συνομιλίας και στη δημιουργία ενός δημοσίως προσβάσιμου αρχείου όσων ειπώθηκαν».

Σε μια ανάρτηση, η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπε ότι η δυνατότητα θα παραμείνει σε δοκιμαστική φάση, με λίγους μόνο χρήστες, για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ αναλύει τον τρόπο χρήσης της.

«Όπως κάθε νέο χαρακτηριστικό, δοκιμάζουμε σκόπιμα το Edit Tweet με μια μικρότερη ομάδα για να μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε σχόλια ενώ εντοπίζουμε και επιλύουμε πιθανά ζητήματα. Αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ενδέχεται να κάνουν κακή χρήση της λειτουργίας. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι πολύ προσεκτικός», ανέφερε το Twitter στο blog της εταιρείας.

«Αργότερα αυτόν τον μήνα, θα επεκτείνουμε την πρόσβαση στο Edit Tweet στους συνδρομητές Twitter Blue.

Στο πλαίσιο της συνδρομής τους, λαμβάνουν πρώιμη πρόσβαση σε λειτουργίες και μας βοηθούν να τις δοκιμάσουμε πριν αυτές έρθουν στο Twitter. Το τεστ θα προσαρμοστεί αρχικά σε μια χώρα και θα επεκταθεί καθώς μαθαίνουμε και παρατηρούμε πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν το Edit Tweet.

Θα δώσουμε επίσης μεγάλη προσοχή στο πώς η λειτουργία επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι διαβάζουν, γράφουν και αλληλεπιδρούν με τα tweets».

Το Twitter Blue, διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, είναι μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες πρόσθετες λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύτερο κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Η Πολωνία θα ζητήσει επανορθώσεις 1,3 τρισ. ευρώ από τη Γερμανία για τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο

Νοίκιασε ο Ζελένσκι τη βίλα του στην Ιταλία σε ζευγάρι Ρώσων;

Global Dream II: Το άδοξο τέλος του πλοίου που επρόκειτο να γίνει «βασιλιάς της κρουαζιέρας» (Photos/Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα