Τι μπορεί να πάθει ένα 4χρονο αγοράκι εάν μπει κατά λάθος σε ένα γήπεδο ράγκμπι την ώρα του αγώνα; (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Το ράγκμπι είναι ένα άθλημα σκληρό, γεμάτο τραυματισμούς που πολλοί από αυτούς είναι επικίνδυνοι. Οι παίκτες είναι όλοι τους γυμνασμένοι και σχεδόν τεράστιοι. Δεν φορούν προστατευτικά όπως στο αμερικάνικο ποδόσφαιρό, δεν φορούν κράνη.

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, σπάνε μύτες, ματώνουν γόνατα, πέφτουν μπουνιές και αγκωνιές επάνω στα δόντια, κόκαλα θρυματίζονται. Είναι ένα άθλημα επικίνδυνο. Ο μπόμπιρας που θα δείτε παρακολουθούσε έναν αγώνα στο Queensland στην Αυστραλία, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Κάποια στιγμή όμως παραπάτησε και ενώ η σαν πεπόνι μπάλα βρισκόταν

στην περιοχή, είδε έντρομος τους τεράστιους αθλητές να έρχονται προς το μέρος του τρέχοντας και να κυνηγούν την μπάλα. Ίσα που έβαλε τα κλάματα. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα να είσαι κοντά στο ένα μέτρο και να βλέπεις «γίγαντες» να τρέχουν να σε τσαλαπατήσουν.

Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα στους Legends και τους Blues. Ξαφνικά οι παίκτες σταμάτησαν. Και έδωσαν στον μικρούλι την μπάλα να τρέξει και να βάλει γκολ. Ο μπόμπιρας τα έχασε. Πήρε την μπάλα και σαν επαγγελματίας παίκτης άρχισε να τρέχει στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι τον κυνηγούσαν, έπεφταν στα πόδια του, το έκαναν τάκλιν αλλά τίποτε. Ο 4χρονος ξεπερνούσε όλα τα εμπόδια.

Μόνο προς το τέλος κουράστηκε οπότε και ένας «γίγαντας» τον έπιασε στα χέρια του και μαζί άρχισαν να τρέχουν για να βάλουν γκολ.

ράγμπι. μπόμπιρας4χρονοςαγώνας ράγκμπιΑυστραλίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα