Τι απoφάσισε το «Χυτήριο»: Θα συνεχιστεί η παράσταση μετά τις μηνύσεις Παπαγιάννη – Παυλίδου;

ΕΛΛAΔΑ

Το θέατρο «Χυτήριο» εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης που ρίχνει φως, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, για το εάν θα συνεχιστεί η παράσταση «Πετάει – Πετάει» μετά την σκληρή κόντρα των πρωταγωνιστών Παπαγιάννη – Παυλίδου που θα φτάσει, όπως όλα δείχνουν στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μετά το δυσάρεστο συμβάν ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική

οδό για τους δυο συναδέλφους.

Η παραγωγή και το θέατρο Χυτήριο αποφάσισαν να εκδώσουν επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον της παράστασης «Πετάει Πετάει».

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα που μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Παυλίδου και Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ στις 11/1/2018 ανακοινώνουμε επισήμως τα παρακάτω:

Οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά κατά κοινά ήθη, σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και γενικότερα με τους θιάσους που απασχολούνται στο Χυτήριο, για εμάς είναι απαράδεκτη.

Επειδή υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης – παρά τις προσπάθειες της παραγωγού και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάσιας Παναγοπούλου για εύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Επειδή κυρίαρχο μέλημά μας είναι η αρτιότητα των παραστάσεων μας, ο αλληλοσεβασμός των συντελεστών των παραστάσεων και ο σεβασμός προς τον θεατή:

Αποφασίζουμε εντός 10 ημερών και αφού λάβουμε επίσημη γνώση των μηνυτήριων αναφορών μεταξύ των κ.κ. Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη – πράγμα που έχουμε ζητήσει από τους συνηγόρους τους – να εξετάσουμε το θέμα της συνέχισης ή μη της παράστασης υπό την παρούσα μορφή της και με τον συγκεκριμένο θίασο.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης.

Βάσια Παναγοπούλου – παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια θεάτρου Χυτήριο

Βασίλης Γκουρούσης – συμπαραγωγός παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ

Εκ μέρους της Παραγωγής του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ»

Βάσια ΠαναγοπούλουΘέατρο ΧυτήριοΜάνος ΠαπαγιάννηςΣοφία ΠαυλίδουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα