Θρησκευτικός πόλεμος στην οικογένεια Τζάκσον (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Παρά την ανέλπιστη χαρά της που κατάφερε να γίνει μητέρα στα 50 της χρόνια, δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της Τζάνετ Τζάκσον.

Η αδελφή του Μάικλ Τζάκσον έχει να αντιμετωπίσει έναν οικογενειακό πόλεμο λόγω θρησκευτικών διαφορών.

Οι γονείς της, Κάθριν και Τζο Τζάκσον, είναι Ιαχωβάδες και έχουν ενοχληθεί με την επιλογή της τραγουδίστριας να ονοματίσει τον γιο της Έισα, όνομα θρησκευτικό που παραπέμπει στον Ιησού.

Η Κάθριν και ο Τζο Τζάκσον είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στα θρησκευτικά τους πιστεύω και όπως αναφέρουν άνθρωποι από τον κύκλο της Τζάνετ, εκείνη «ξέρει

ότι τους πλήγωσε με την επιλογή της, αλλά σκοπεύει να μεγαλώσει το γιο της μέσα σε μία διαφορετική θρησκεία».

Η Τζάνετ Τζάκσον παντρεύτηκε τον μουσουλμάνο εκατομμυριούχο από το Κατάρ, Γουίσαμ Αλ Μάνα, το 2012 και οι φήμες επιμένουν ότι από τότε έχει ασπαστεί τον μουσουλμανισμό.

Άλλωστε, δεν πάει πολύς καιρός από τότε που εμφανίστηκε στο Λονδίνο, σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, φορώντας ένα ισλαμικό χιτζάμπ.

Παρόλο που η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ για την αλλαγή θρησκείας, από τότε που παντρεύτηκε τελειώνει τις λιγοστές συναυλίες της λέγοντας «ινσαλάχ», που σημαίνει «με τη θέληση του Αλλάχ».

Οι γονείς της είναι απαρηγόρητοι και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ισχυρίζονται ότι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να δουν το εγγονάκι τους.

Τζάνετ ΤζάκσονχιτζάμπμουσουλμάναΚάθριν ΤζάκσονHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα