Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πέθανε ο Κολομβιανός Φρέντι Ρινκόν (photos/videos)

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κολομβιανού διεθνούς ποδοσφαιριστή, Φρέντι Ρινκόν, μετά από τροχαίο.

O πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι πέθανε σε ηλικία 55 ετών μετά από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με λεωφορείο στο Κάλι, την περασμένη Δευτέρα.

#CaracolInforma | En el accidente de tránsito en la Calle 5 con Carrera 34, un bus alimentador se estrelló con una camioneta en la cual, según información preliminar, se

movilizaban cuatro personas, entre ellos el ex jugador Freddy Rincón

https://t.co/m8BqJHTIYz pic.twitter.com/xqaXeKfecJ

— Caracol Radio Cali (@Caracol_Cali) April 11, 2022

«Παρά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ο Φρέντι Ρινκόν πέθανε. Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους, τους συγγενείς, τους οπαδούς του σε όλο τον πλανήτη. Δεν θα υπάρξει ποτέ τρόπος να τους εκφράσουμε πώς νιώθουμε να χάνουμε έναν από τους ασθενείς μας, όποιος κι αν είναι αυτός», ανέφερε ένας από τους γιατρούς.

“Pese a todos los esfuerzos, Freddy Eusebio Rincón Valencia ha fallecido”: Laureano Quintero, director del Centro Médico Imbanaco https://t.co/1zT7jjCPQo pic.twitter.com/GqRyHs7avf

— Noticias Caracol (@NoticiasCaracol) April 14, 2022

«Ενωνόμαστε μαζί με πολλούς ανθρώπους στον κόσμο του ποδοσφαίρου για να θυμηθούμε τον Φρέντι Ρινκόν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια απευθύνονται στους αγαπημένους του, στους πρώην συμπαίκτες του, στους οπαδούς των συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε, αλλά και στην εθνική ομάδα, την οποία εκπροσώπησε σε τρία Μουντιάλ. Αναπαύσου εν ειρήνη», ήταν το μήνυμα της FIFA.

Many of you are sharing your personal memories.

For millions, it is this 1990 World Cup goal.

Into injury time, @FCFSeleccionCol needed a goal to draw the game and avoid elimination from the group stage. Then this happened… pic.twitter.com/Mz8syMxLZ5

FIFA.com (@FIFAcom) April 14, 2022Ποιος ήταν ο Φρέντι Ρινκόν

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1966, αγωνίστηκε στην Αμέρικα ντε Κάλι και στην Παλμέιρας και κατόπιν στη Νάπολι και στη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για να φορέσει ξανά την φανέλα της Παλμέιρας και κατόπιν να παίξει στην Κορίνθιανς, στη Σάντος και στην Κρουζέιρο.

Ήταν 84 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας και είχε πετύχει 17 γκολ με το εθνόσημο αγωνιζόμενος στα Μουντιάλ του 1990, του 1994 και του 1998.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Με δύο ασίστ του Τσιμίκα στους «4» η Λίβερπουλ, άντεξε η Σίτι στη Μαδρίτη (Photos/Videos)

Euroleague: Αυτά είναι τα ζευγάρια των playoffs

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρήνος, – Πέθανε, Κολομβιανός Φρέντι Ρινκόν,thrinos, – pethane, kolomvianos frenti rinkon