Θρίλερ με την οικογένεια της Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγνοείται ο αδελφός και όχι ο πατριός της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του επιχειρηματία Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, καθώς, ενώ αρχικά διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγω για τον πατριό της Τατιάνας Μπλάτνικ, τώρα αναφέρεται ότι πρόκειται για τον γιο του με τον οποίο έχουν το ίδιο όνομα.

Συγκεκριμένα, το CBS αναφέρει ότι ο 53χρονος γιος του Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, γεγονός που προκάλεσε σύγχυση σχετικά με την ταυτότητα του εξαφανισθέντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπρίλεμπουργκ εθεάθη για τελευταία φορά στη 01.10 ξημερώματα του Σαββάτου στο Μαλιμπού, σε μια γειτονιά με πολυτελείς κατοικίες και κτήματα κοντά στους καταρράκτες Escondido. Από τότε και έπειτα τα ίχνη του έχουν χαθεί, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι, αλλά δεν φορούσε παπούτσια.

Detectives need your help locating missing person Attilio Brillembourg. To provide info anonymously, call LA Crime Stoppers 800-222-8477, smartphone:"P3Tips" App or by website: https://t.co/EolYt2qufe@acornnewspaper@TheMalibuTimes@991KBU@CityMalibu pic.twitter.com/uGIUmKFZmx

— LASD Lost Hills Stn. (@LHSLASD) May 19, 2024

Είναι λευκός, έχει ύψος 1,78 μ. και βάρος 75 κιλά, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια κι ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του. Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φωτισμό τη νύχτα. Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές. «Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του κ. Μπρίλεμπουργκ» δήλωσε το γραφείο του σερίφη, κάνοντας έκκληση σε όποιον τον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού μπορεί βρίσκεται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας της Τατιάνας, Λάντισλαβ Βλαντιμίρ Μπλάτνικ, αυτοκτόνησε όταν η Τατιάνα ήταν επτά ετών, το 1986 και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν, παντρεύτηκε αργότερα τον επιχειρηματία Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ιδιοκτήτη εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η Τατιάνα Μπλάτνικ μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον πατριό της, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση. Μάλιστα ο πατριός της την είχε συνοδεύσει και στον γάμο της με τον με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ στις Σπέτσες το 2010.

Διαβάστε επίσης

Μόνα Λίζα: Νέα θεωρία και περισσότερο… μυστήριο – Πού βρισκόταν η γυναίκα με το μυστηριώδες χαμόγελο;

CNN: Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς ζητά ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου

Κίνα: Επίθεση με μαχαίρι σε δημοτικό σχολείο – Δύο νεκροί, δέκα τραυματίες

Keywords
Τυχαία Θέματα