Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε δάνειο από την τράπεζα για να αποπληρώσει τη διατροφή για τα παιδιά του (Video)

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου το περασμένο φθινόπωρο με τον τραγουδιστή να καταδικάζεται, μάλιστα, πρωτόδικα επειδή δεν είχε καταβάλει -όπως υποστηρίζει η πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου- τη διατροφή για τα παιδιά τους, αν και είχαν έρθει σε συνεννόηση να μειωθεί το αρχικό ποσό που είχαν συμφωνήσει.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να πάρει δάνειο από την τράπεζα

προκειμένου να καταφέρει να αποπληρώσει το εν λόγω ποσό και εντέλει να αθωωθεί.

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο, είναι πολύ στενάχωρο πώς έχει εξελιχθεί. Η ζωή τα φέρνει καμιά φορά αυτά. Αφορούσε ένα χρηματικό ποσό στο οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε, όπως είχα δεσμευτεί το κανόνισα, οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν φυσικό.

Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που αν μη τι άλλο τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί ίσως πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του, ώστε ό,τι διαφορές αν υπάρξουν μα αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι, μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ.

Θα είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα γιατί ένα προβληματάκι υγείας που με ταλαιπωρεί εδώ και τέσσερα χρόνια, πρέπει να το φτιάξω επιτέλους. Θα κάνω μια επέμβαση και ευελπιστώ να είμαι σε καλή φάση ανάρρωσης. Την επόμενη εβδομάδα από το Πάσχα θα αναρρώσω με τα παιδιά μου» ανέφερε αρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάνης: Σπάει τη σιωπή του για όσα είπε για τη Βουγιουκλάκη και τις κατηγορίες – Θα δικαστώ για τη λέξη «παρ’το»; (Video)

Κρις Μπράουν: Χτύπησε μουσικό παραγωγό στο κεφάλι με μπουκάλι

Εύη Δρούτσα: «H Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη επειδή ήμουν χοντρή» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα