Θεσσαλονίκη: Το λεωφορείο που έγινε… «υποβρύχιο» – Κωμικοτραγικές εικόνες (videos)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο που ανέβασε χθες ένας χρήστης στο Facebook από τη Θεσσαλονίκη που «χτυπήθηκε» από την κακοκαιρία.

Ο Κυριάκος Αλατσάκης επέβαινε σε ένα λεοφωρείο του ΟΑΣΘ και κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες και μέσα από όχημα αλλά και από τους δρόμους που είχαν μετατραπεί σε ποτάμια.

«Βούλιαξε» η Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη

«βούλιαξε» χθες από τη βροχόπτωση και η Πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 470 κλήσεις.

Από τη βροχόπτωση, που συνοδεύτηκε κατά διαστήματα από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, πλημμύρισαν υπόγεια σπίτια και καταστήματα, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ακινητοποιώντας δεκάδες οχήματα, με τους οδηγούς τους να εγκλωβίζονται επί ώρες.

Όπως έγινε γνωστό, συνεργεία της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε σαράντα αντλήσεις υδάτων, κυρίως σε περιοχές του κέντρου και της δυτικής πλευράς της πόλης, ενώ επενέβησαν σε τέσσερις περιπτώσεις για μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία και για πέντε κοπές δέντρων.

Μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζονται αντλήσεις από σημεία της εσωτερικής περιφερειακής οδού, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη δομή προσφύγων στον Ελαιώνα – Καίγονται δύο κοντέινερ

Χρυσή Αυγή: Ξεκίνησε η δίκη στο Εφετείο – Απουσιάζουν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης (Photos/Video)

Εύβοια: Πατέρας χτύπησε ανελέητα την κόρη του – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, – Κωμικοτραγικές,thessaloniki, – komikotragikes