Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι πληροφορίες για τη δολοφονία 42χρονης από τον πατέρα της (Video)

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 69χρονος πατέρας σκότωσε τη 42χρονη κόρη του.

Η γυναίκα επάσχε, σύμφωνα με πληροφορίες, από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας.

Οι γείτονες

πάντως υποστηρίζουν ότι δε στέκει ο ισχυρισμός του πατέρα πως τη σκότωσε επειδή δεν άντεχε να τη βλέπει να υποφέρει, και, όπως λένε η 42χρονη ήταν κοινωνική, έβγαινε έξω ακόμη και μόνη της με το αμαξίδιό της, ενώ την εξυπηρετούσε και μια κυρία και την επισκεπτόταν τρεις φορές την εβδομάδα ο πατέρας της.

Σύμφωνα με γείτονες, το θύμα σχεδίαζε να πάει και σε rave party, ενώ λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της έκανε φυσιοθεραπεία στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις Συκιές ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Το χρονικό

Το θύμα φέρεται να βρήκε ο αδελφός της στο μπάνιο του σπιτιού της στην Συκιές, νεκρή από τα χέρια του 69χρονου πατέρα τους το απόγευμα της Τρίτης.

Αφού κάλεσε το ΕΚΑΒ, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα τους και όταν δεν τα κατάφερε πήγε στο σπίτι του στην Τούμπας.

Εκεί τον βρήκε αιμόφυρτο στο πάτωμα της κουζίνας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ψαροντούφεκο.

Ο πατέρας ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι είχε σκοτώσει την κόρη του στο διαμέρισμά της και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο προσπαθώντας να αυτοκτονήσει.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με σταθμό ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Μια φίλη της 42χρονης μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και είπε: «Είχε σκλήρυνση κατά πλάκας από τα 14, την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, ήταν ένα χαμογελαστό ευχάριστο κορίτσι. Προσπαθούσε να σηκωθεί, έκανε βηματάκια».

Σε ερώτηση για τον πατέρα της, είπε ότι «ερχόταν, την έβλεπε, έμενε και μαζί της. Τη φρόντιζε κάποιες μέρες και η κυρία που την κοιτούσε».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας μπαμπάς σκοτώνει το παιδί του επειδή ήταν σε καροτσάκι. Δεν μπορώ… είναι τρέλα», είπε, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να συνδέεται το άγριο έγκλημα με την ασθένειά της με κάποιο τρόπο.

Η ίδια είπε πως δεν άκουγε καθόλου φασαρίες από το διαμέρισμα της 42χρονης.

Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργείται από την διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Μαγούλα: Νέα απόπειρα αρπαγής παιδιού -Άγνωστος προσπάθησε να βάλει 8χρονη στο αμάξι του

Αυλίδα: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ελαστικών – Καταστράφηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις

Στη φυλακή η Μαρίνα Ελευθερουδάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Σοκάρουν, 42χρονης, Video,thessaloniki, sokaroun, 42chronis, Video