Θεσσαλονίκη: Διαδήλωση κατά του ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια – Μικρή συμμετοχή (Photos & Video)

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα πολίτες της Θεσσαλονίκης διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι διαδηλωτές, μέλη των Ενωμένων Μακεδόνων, συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το karfitsa, η συμμετοχή

ήταν περιορισμένη. Οι διαδηλωτές αντιδρούν κατά της τεκνοθεσίας παιδιών και του γάμου των ομοφυλοφίλων κρατώντας ελληνικές σημαίες, πανό και πλακάτ.

Σε δηλώσεις του ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου και θεολόγος, Αναστάσιος Θεοδωρίδης, εκφράστηκε με σκληρά λόγια για το ζήτημα: «Ήρθαμε εδώ να αντιδράσουμε για τη διαστροφή που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Λέμε όχι στην τεκνοθεσία από τους ομοφυλόφιλους και είμαστε αντίθετοι στους γάμους των ομοφυλοφίλων. Λέμε την άποψή μας με ηρεμία, χωρίς να βρίζουμε κανέναν. Έχουμε τη δική μας τοποθέτηση και προσπαθούμε να συνεχίσουμε τους ανθρώπους “λέμε ναι στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα”. Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε και να παγιώσουμε μια διαστροφή που έρχεται ενάντια στα σχέδια του Θεού. Ο θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Έτσι πρέπει να πορευτεί η ανθρωπότητα, έτσι είναι το φυσιολογικό».

Διαβάστε επίσης:

Κατερινόπουλος για Καραϊβάζ: «Είχε ατράνταχτα στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα»

Κιβωτός του Κόσμου: Ανάκληση δωρεών με αγωγές και εξώδικα

Μεσολόγγι: Και σε πηγάδια οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη – Παραμένει σιωπηλός ο κρεοπώλης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Διαδήλωση, Photos, Video,thessaloniki, diadilosi, Photos, Video