Θεσσαλονίκη – Μετρό: Διπλής κατεύθυνσης ξανά από σήμερα η 26ης Οκτωβρίου – Mετά από 15 χρόνια

Αμφιδρομείται σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια η οδός 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από το ύψος της Μοναστηρίου έως τη συμβολή με την οδό Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, από σήμερα το πρωί θα ισχύσουν αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του χώρου που βρίσκεται κοντά στη νότια είσοδο

του σταθμού «Πλατεία Δημοκρατίας» του Μετρό Θεσσαλονίκης, η οδός επανέρχεται στο σχέδιο κυκλοφορίας που ίσχυε πριν ξεκινήσουν τα έργα, δηλαδή που ίσχυε ως το 2007.

Έτσι, από σήμερα στις 6.00 π.μ., όπως αναφέρει το grtimes.gr, αμφιδρομείται η κίνηση των οχημάτων στην οδό 26ης Οκτωβρίου στο τμήμα από την οδό Μοναστηριού έως την οδό Πολυτεχνείου. Κάθε ρεύμα κυκλοφορίας θα διαθέτει δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Παράλληλα, αλλάζει και η διατομή της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πολυτεχνείου και Αισώπου, μετά την ολοκλήρωση των έργων διαπλάτυνσης πεζοδρομίων και δημιουργίας εσοχών για θέσεις στάθμευσης που πραγματοποίησε η Αττικό Μετρό.

Τέλος, η οδός Δωδεκανήσου, που παλαιότερα ήταν διπλής κατεύθυνσης, θα παραμείνει μονόδρομος, σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές μελέτες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο με έξι τραυματίες στην Καλαμαριά – Μεταξύ τους και δύο παιδιά

Θεσσαλονίκη: Είχε 16 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες – Συνελήφθη από την αστυνομία

Γιώργος Τράγκας: Ο «χάρτης» των εταιρειών του σε όλο τον κόσμο – Ποια βρέθηκε στα Panama Papers (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα