Θεοδωράκης: Στις δεκαετίες των μεγάλων πάρτι κάποιοι θησαύριζαν- Παντού είχε χαθεί το μέτρο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς χρονικό περιορισμό να διερευνηθούν οι σπατάλες στον χώρο της Υγείας πρότεινε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας τόσο προς την πλευρά της κυβέρνησης όσο και προς αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πρέπει να μετατραπεί «και αυτή η εξεταστική επιτροπή σε μια αρένα για επικοινωνιακά σόου».

Στις δεκαετίες των μεγάλων πάρτι κάποιοι θησαύριζαν και παντού είχε χαθεί το μέτρο, ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης και συνέχισε λέγοντας πως «η υγεία κατακλείστηκε από πιράνχας και ασπόνδυλα. Και δίπλα στους διεφθαρμένους οι αφανείς ήρωες, Γιατροί και

νοσηλευτές, κακοπληρωμένοι που κράτησαν όμως ζωντανό το σύστημα υγείας. Και σήμερα αποκαρδιωμένοι, παλεύουν με λιγότερα μέσα για να αντιμετωπίσουν τον διαρκώς αυξανόμενο όγκο των περιστατικών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιο ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα διαπίστωσε ο ίδιος για τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στα Δωδεκάνησα.

«Η ασυδοσία και η σπατάλη ης διοίκησης του Ερρίκος Ντυνάν κανέναν δεν παραξένεψε; Ή τα κάλυπτε όλα η δωρεάν νοσηλεία κάποιων πολιτικών και κάποιων δημοσιογράφων;» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ για το ΚΕΕΛΠΝΟ είπε ότι «διαχειρίστηκε εκατομμύρια των εκατομμυρίων χωρίς κανένα έλεγχο, ούτε στις προμήθειες, ούτε στις προσλήψεις, ούτε στις δαπάνες».

Σταύρος ΘεοδωράκηςΒουλήεξεταστική για την ΥγείαΚΕΕΛΠΝΟHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα