Θεοδωράκης: Ψηφίζουμε χωρίς τσαλιμάκια και μένουμε η χρήσιμη αντιπολίτευση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα ψηφίσουμε χωρίς τσαλιμάκια τη συμφωνία και αφού σωθούμε θα δώσουμε τη μάχη για να τη βελτιώσουμε», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. «Στην κυβέρνηση όμως δε θα συμμετέχουμε. Θα παραμείνουμε η χρήσιμη αντιπολίτευση. Θα είμαστε η αντιπολίτευση των μεταρρυθμίσεων. Η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος», συμπλήρωσε.

Έπρεπε σήμερα να είναι όλοι εδώ προκειμένου να μιλήσουμε για τους συνωμότες της δραχμής και για τους πραξικοπηματίες που εμφανίστηκαν τις τελευταίες

ώρες είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην τοποθέτηση του. «Δεν μας είπαν ποτέ ανοιχτά, ότι ήθελαν τη δραχμή. Αλλά συνωμοτούσαν μεθοδικά γι’ αυτήν. Κρύφτηκαν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα. Διεκδίκησαν και κάποιοι από αυτούς πήραν τις μεγάλες καρέκλες της εξουσίας».

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι «πρέπει κ. Πρωθυπουργέ να δώσετε σύντομα μια απάντηση. Δε νοείται να κρατάτε στην κυβέρνηση αυτούς που καταψηφίζουν» και συνέχισε λέγοντας «Και δίπλα από τους πολιτικούς συνωμότες, οι ιερείς του λαϊκισμού. Κάποιοι γνωστοί φοροφυγάδες».

Σταύρος ΘεοδωράκηςΤο ΠοτάμιΚυβέρνησηΑλέξης ΤσίπραςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα