«Θέλουν να σκοτώσουν για μια... κιθάρα» (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Την απίστευτη καταγγελία ότι έγινε στόχος «συμβολαίου θανάτου» για μια... κιθάρα έκανε γνωστός μουσικός, προκαλώντας σοκ στον κόσμο της σόουμπιζ. Τι συνέβη; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την καταγγελία έκανε ο Ισάια Σίλβα, πρώην σύζυγος της κόρης του Κερτ Κομπέιν και της Κόρτνεϊ Λαβ.

Ο Σίλβα και η Φράνσις Μπιν Κομπέιν, κόρη του αδικοχαμένου τραγουδιστή και κιθαρίστα των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014. Ως γαμήλιο δώρο

στον αγαπημένο της, η Φράνσις Μπιν του έδωσε μια κιθάρα του πατέρα της, την οποία είχε χρησιμοποιήσει στο MTV Unplugged το 1993.

Το Μάρτιο του 2016 η Κομπέιν έκανε αίτηση διαζυγίου και το ζευγάρι χώρισε, ωστόσο ο Σίλβα κράτησε την κιθάρα που η Φρανσις Μπιν του έκανε δώρο. Και από εδώ αρχίζει το θρίλερ: ο Σίλβα υποστηρίζει ότι η χήρα του Κομπέιν, Κόρτνεϊ Λαβ, εξύφανε σχέδιο δολοφονίας του για να αποκτήσει και πάλι την κιθάρα.

Συγκεκριμένα, ο Σίλβα ισχυρίζεται ότι με συνεργούς τον ηθοποιό Ρος Μπάτλερ και τον πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Λούφτι, σχεδίασε να τον δολοφονήσουν.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι από τον Φεβρουάριο του 2016 η Λαβ άρχισε να σχεδιάζει με τους συνεργούς της την απαγωγή και την δολοφονία του, την οποία θα έκαναν να φανεί ως αυτοκτονία, με στόχο να αποκτήσει ξανά την κυριότητα της ιστορικής κιθάρας του Κερτ Κομπέιν...

Πληροφορίες: gossip-tv.gr

Ισάια ΣίλβαΦράνσις Μπιν ΚομπέινκιθάραΚερτ ΚομπέινΚορτνεϊ ΛαβHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα