Θάνος Καληώρας: «Η συμμετοχή παικτών ριάλιτι σε παραστάσεις δεν θα είναι μακροχρόνια ούτε επιτυχημένη» (Video)

Στη σειρά «Παράδεισο των Κυριών» όπου πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα αναφέρθηκε ο Θάνος Καληώρας, εκφράζοντας μεταξύ άλλων τη δυσαρέσκειά του για την εξίσωση του πτυχίου δραματικής σχολής με απολυτήριο λυκείου.

Μιλώντας στο «Πρωινό μας», ο ηθοποιός χαρακτηρίζει την εξίσωση αυτή προσβλητική, ενώ αναφερόμενος στους παίκτες ριάλιτι που παίζουν σε παραστάσεις, τονίζει ότι η παρουσία τους δεν θα είναι μακροχρόνια ούτε και επιτυχημένη.

«Θα ξεκινήσω γυρίσματα στον Παράδεισο των Κυριών και θα έχω το ρόλο του δικηγόρου που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη

των ηρώων. Στο θέατρο δεν έχω αντιμετωπίσει άσχημη συμπεριφορά. Υπήρχαν όμως πάντα αυστηροί σκηνοθέτες.

Η εξίσωση του πτυχίου μας με το απολυτήριο Λυκείου είναι προσβλητική. Η επιλογή να συμμετέχουν σε παραστάσεις παίκτες ριάλιτι δεν θα είναι μακροχρόνια ούτε επιτυχημένη. Έχω απορρίψει παράσταση που θα συμμετείχαν άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί.

Στην τηλεόραση με ενοχλεί η μαγειρική.  Έχω μπουχτίσει με τις εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση όταν υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση στην κοινωνία. Διατηρούμαι έτσι γιατί γυμνάζομαι πάρα πολύ, προσέχω τη διατροφή μου και δεν παραμελώ τον εαυτό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου: Ξεσπά για τα σχόλια για τα κιλά της – «Κάθε μέρα με ρωτούν αν είμαι έγκυος» (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω στον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός» (Video)

«Η μικρή γοργόνα»: Μέχρι και 13 ώρες κάτω από το νερό περνούσε η Χάλι Μπέιλι στα γυρίσματα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνος Καληώρας, Video,thanos kalioras, Video