Κατεπείγουσα διπλή εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στο «μικροσκόπιο» δυο εισαγγελέων της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μπήκαν οι συνθήκες θανάτου και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Της Μαλένας που ήταν 3,5 ετών και πέθανε τον Ιούλιο του 2019 και της Ίριδας που ήταν μόλις 6 μηνών και έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2020.

Τα δυο παιδιά έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα 20 μηνών.

Δυο εισαγγελείς μελετούν τους σχετικούς φακέλους προκειμένου να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τόσο η 3,5 ετών Μαλένα όσο και η 7 μηνών Ίριδα, μέσα σε διάστημα 20 μηνών.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν εντολή να ολοκληρώσουν άμεσα την έρευνα τους καθώς η διπλή προκαταρκτική εξέταση έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς θα εστιάσουν στους ιατρικούς φακέλους των δυο παιδιών αλλά και τις μαρτυρίες των γιατρών και των νοσηλευτών που ενεπλάκησαν στις υποθέσεις. 

Επιπλέον, θα εξετάσουν και το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις σε όργανα των παιδιών που πιθανολογείται ότι θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Η νέα έρευνα θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ήδη η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της

Μέσω gov.gr η έκδοση αντιγράφου από το βιβλίο αδικημάτων και συμβάντων

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Πλήρως εμβολιασμένοι το 40% των ασθενών στις ΜΕΘ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα