Τέλος ο Άκης Παυλόπουλος από το OPEN – Πού πάει, ποιος θα τον αντικαταστήσει (video)

Παρελθόν από το OPEN θα αποτελεί σε λίγο καιρό ο Άκης Παυλόπουλος με τον δημοσιογράφο να έχει ήδη βρει τη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day ο παρουσιαστής δεν παραιτείται όπως γράφτηκε αλλά θα περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του τον προσεχή Ιούλιο και έχει ήδη ενημερώσει το OPEN ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στον σταθμό την επόμενη σεζόν.

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Δεν παραιτείσαι ποτέ

όταν έχεις συμβόλαιο μέχρι το Ιούλιο του 2022 οπότε να πούμε ότι δεν παραιτήθηκε από πουθενά απλά δήλωσε στο κανάλι και στον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν διότι έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη. Ήταν μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν για τον Άκη Παυλόπουλο – εύκολη για τα νούμερα γιατί πήγε πάρα πολύ καλά δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται το κανάλι- ωστόσο υπήρχαν έντονες διαφωνίες και τριγμοί με τη συμπαρουσιάστρια, την Ευλαμπία Ρέβη -ένα πρόσωπο που αναδείχθηκε μέσα από τις φλόγες το καλοκαίρι των πυρκαγιών. Θεωρείται το “πουλέν” του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, είναι ένα πρόσωπο το οποίο το πίστεψε πολύ και τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο οι δύο παρουσιαστές δεν τα πήγαν ποτέ καλά υπήρχαν διαφωνίες ως προς τη δομή της εκπομπής είχε ζητήσει την αντικατάσταση της δεν έγινε ποτέ».

Η νέα τηλεοπτική στέγη και η αντικαταστάτρια

Πού όμως θα πάει ο δημοφιλής παρουσιαστής;

«Το θέμα είναι πού θα πάει ο Άκης Παυλόπουλος γιατί δήλωσε ότι έχει συμφωνήσει εγώ από το ρεπορτάζ μου γνωρίζω ότι βρίσκεται σε συζητήσεις. ο ίδιος έκανε συζήτηση με αρκετά κανάλια φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι το επικρατέστερο κανάλι είναι ο ΣΚΑΪ για το σαββατοκύριακο αντικαθιστώντας το Δημήτρη Καμπουράκη που από ότι φαίνεται φεύγει από το σταθμό και τη ζώνη. Για κάποιο άλλο κανάλι δεν γνωρίζω» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όσο για το ποιος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης;

«Υπάρχει μία άλλη ζώνη που υπάρχει πρόβλημα στο OPEN είναι η μεσημεριανή εκπομπή με τη Μάριον Μιχελιδάκη που ξεκίνησε για τον άλλο μήνα εκεί υπάρχει θέμα με την εκπομπή. Υπάρχει θέμα θεματολογίας, υπάρχουν σκέψεις και ψιθυρίζεται έντονα το τελευταίο διάστημα να μεταπηδήσει στην ενημέρωση και να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN από τη νέα τηλεοπτική σεζόν» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ξέφυγε ο Πορτοσάλτε: «Είσαι αριστερός φασίστας – Άντε και στον Γράμμο και στο Βίτσι…» (video)

Netflix – Athos: Η καθημερινότητα των μοναχών στο Άγιο Όρος σε ένα ντοκιμαντέρ (Video)

Σασμός: Σάρωσε σε τηλεθέαση η δίκη του Αστέρη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέλος, Άκης Παυλόπουλος, OPEN – Πού,telos, akis pavlopoulos, OPEN – pou