Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Κλείνουν στις 17:30 δύο σταθμοί του μετρό

Ρολά κατεβάζουν στις 17:30 οι σταθμοί «Νερατζιώτισσα» και «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ.

Οι δύο σταθμοί που εξυπηρετούν το ΟΑΚΑ κλείνουν με εντολή της αστυνομίας, εν όψει της αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούν

στάσεις.

Στις 21:00 ο μεγάλος τελικός

Με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ πέφτει η αυλαία της σεζόν 2020-2021.

Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στις 9 το βράδυ, μετά από 20 χρόνια.

Τα πούλμαν του ΠΑΟΚ και η επιστολή Αυγενάκη

Στο μεταξύ και παρά τις απαγορεύσεις της Αστυνομίας, πέντε πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ (περίπου 250 άτομα) διέσχισαν τη μισή Ελλάδα, έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία να παρακολουθεί και να συνοδεύει στο τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, έστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη, ζητώντας ο έλεγχος για τον αποψινό τελικό για όσους θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι ενδελεχής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι η όγδοη φορά που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου. Στις προηγούμενες συναντήσεις τους, πέντε φορές επικράτησε ο Ολυμπιακός και δύο ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός αποζητά το 19ο νταμπλ, και το 29ο κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το όγδοο κύπελλό του. Ο Ολυμπιακός πήρε και πέρυσι το νταμπλ, και ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα κατακτά back to back νταμπλ, εφόσον κερδίσει ο Ολυμπιακός απόψε.

Ειδήσεις σήμερα

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παίζει στην ΕΡΤ3

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι και τον τίτλο (Video)

Τελικός Κυπέλλου: Απαγορεύσεις από την αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα