Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της Φρατζέσκας Μπέζα – «Αφήστε τη φωτογραφία της να την βλέπω» (Video)

Συγκλονίζει η ιστορία της  Φραντζέσκα Μπέζα σκοτώθηκε στο σιδηροδρμικο δυστυχημα στα Τέμπη, όπως και οι ιστορίες των άλλων θυμάτων.

Η γιαγιά της Φρατζέσκας Μπέζα μίλησε για την εγγονή της, και για τα υπόλοιπα θύματα της εθνικής τραγωδίας στην τηλεόραση του Mega.

 «Αχ ψυχούλες μου γλυκές» είπε κάποια στιγμή με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής για να μην τη φορτίσουν ακόμα περισσότερο, θέλησαν να διακόψουν.

Όμως η γιαγιά της αδικοχαμένης κοπέλας, ζήτησε να μην υπάρξει αλλαγή,

να αφήσουν τη φωτογραφία της εγγονής της στο πλάνο για να τη δει λίγο ακόμα.

Η Φραντζέσκα Μπέζα επέστρεφε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και καθόταν στα πρώτα βαγόνια.

Η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη της στοίχισε τη ζωή, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους γονείς, τη γιαγιά και τους στενούς συγγενείς της.

Κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας.

«Όχι, όχι τι να πω… Τα παιδιά βρίσκονται πάνω στον ουρανό. Αχ, ψυχούλες μου γλυκές», είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά της. «Μουγγαθήκαμε», πρόσθεσε στη συνέχεια. Το 2019 η Φραντζέσκα είχε προλάβει να κυκλοφορήσει ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later».

Η Φραντζέσκα Μπέζα ήταν ένα όμορφο νέο κορίτσι και σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ.

Καταγόταν από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης και είχε σπουδάσει μουσική στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη.

Με την φωνή της είχε χρωματίσει αρκετές από τις μουσικές προσπάθειες του πατέρα της με τα βίντεο να βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης

Μοναστηράκι: Yπό έλεγχο η φωτιά σε δώμα πολυκατοικίας – Εκκενώθηκε ξενοδοχείο (Video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου

Κάρπαθος: Στους 14 εναλλακτικούς προορισμούς του πλανήτη για το 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Ραγίζει, Φρατζέσκας Μπέζα – Αφήστε, Video,tebi, ragizei, fratzeskas beza – afiste, Video