Τέμπη: Αυτή είναι η Ειδική Επιτροπή που θα διερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας – Ποιοι συμμετέχουν (video)

Τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τη διερεύνηση και ανάδειξη των συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού.

Η Επιτροπή είναι τριμελής και συμμετέχουν οι:

– Ιωάννης – Κωνσταντίνος Χαλκιάς, Επίτιμος Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Πρόεδρος.

– Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, Καθηγητής Μεταφορών και Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως μέλος.

– Βασίλειος Προφυλλίδης, Καθηγητής της Συγκοινωνιακής

Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ως μέλος.

Η Επιτροπή θα επιτελέσει το έργο της στο συντομότερο δυνατό χρόνο και θα καλέσει τεχνικό προσωπικό, εμπειρογνώμονες ή όποιο άλλο πρόσωπο κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να τη συνδράμουν.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Αλμυρό – Διασωληνώθηκε εργαζόμενος

Τέμπη: Νεκρή η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη – «Άδειο σπίτι» (video)

Τέμπη: Στους 57 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, μόλις 36 έχουν ταυτοποιηθεί – Ολοκλήρωνονται οι έρευνες στα συντρίμμια (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα