Τάσος Χαλκιάς: «Γελοίο να γιορτάζουν γενέθλια άνδρες μετά τα 60 και γυναίκες μετά τα 55» (Videos)

Για την καριέρα του, τον λόγο που απουσιάζει από την τηλεόραση, αλλά και για τη μοναχικότητα που έχει επειλέξει στη ζωή του μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη», ο ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στις ηλικίες, εκτιμώντας ότι οι άνδρες μετά τα 60 και οι γυναίκες μετά τα 55 δεν θα πρέπει να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, καθώς οδεύουν προς το τέλος (!). Χαρακτήρισε δε, «γελοίο» και «βλακώδες» το γεγονός ότι κάποιοι επιλέγουν να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει διαγράψει την καμπύλη του

και βρίσκεται πια στην κατιούσα καμπύλη όπου οδεύει υποτίθεται προς το τέλος. Δεν είναι και ότι ευχάριστο να το σκέφτεται. Γι’ αυτό και το θεωρώ γελοίο να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου, για τον άνδρα μετά τα 60 και για την γυναίκα μετά τα 55. Είναι βλακώδες. Τι γιορτάζεις δηλαδή; Δεν κατάλαβα. Μετράνε τα χρόνια πια, οδεύοντας προς ένα τέλος. Δεν το γιορτάζεις αυτό. Κοινωνικά εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να τα γιορτάζω, δέχομαι τηλεφωνήματα, ευχές κλπ. Δεν με ευχαριστεί, δεν κάνω κάποια μάζωξη. Δεν έκανα σχεδόν ποτέ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στην απουσία του από τη μικρή οθόνη, υποστηρίζοντας ότι «η τηλεόραση τον βαρέθηκε», καθώς ο ίδιος δεν δέχεται, πια, προτάσεις.

«Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλειές που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, με το να είμαι ηθοποιός, με το θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει κανένα πόστο που να εμπεριέχει κάποια μορφή εξουσίας. Μου λείπουν δύο ρόλοι που θα ήθελα να παίξω, τον “βασιλιά Ληρ” του Σαίξπηρ και τον “Οιδίποδα επί κολωνώ” του Σοφοκλή. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δουλειά. Δούλευα από 6 ετών μαζί με τον πατέρα μου, γιατί υπήρχε ανάγκη για την οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι μόνος, επισημαίνοντας ότι η μοναχικότητα είναι κάτι που έχει επιλέξει ο ίδιος και μάλιστα, την απολαμβάνει.

«Απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου. Είμαστε πολλά χρόνια με τους ανθρώπους που συνάψαμε έγγαμο βίο. Έχουμε και τον προσωπικό μας βίο. Αλίμονο αν ο γάμος μας δυνάστευε μέχει την ηλικία των 70 που είμαι εγώ. Αν είχα μικρά παιδιά, θα είχα τεράστιο άγχος, γιατί δεν θα ήξερα πώς να τα πρωτοπροστατεύσω» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Διδασκάλου: To «Μαύρο Ρόδο» δεν θα συνεχιστεί (Video)

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Τέλος η δικαστική διαμάχη με την εγγονή της – Τα κέρδη και οι απώλειες (photo)

Ζεράρ Πικέ: Έξαλλος με τη Σακίρα για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο νέο της βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Χαλκιάς, Γελοίο, 55 Video,tasos chalkias, geloio, 55 Video