Ταινίες Πρώτης Προβολής: Στους κινηματογράφους το «Αουτσάιντερς» με τον Πιτ Ντέιβιντσον

Μια ιδιαιτέρως καλή εβδομάδα ξεκινά απόψε για τους φίλους του σινεμά, καθώς και οι πέντε νέες ταινίες έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, ενώ ξεχωρίζουν οι «Αουτσάιντερς» του Κρεγκ Γκιλέσπι και «Ένας Άλλος Κόσμος» του Στεφάν Μπριζέ.

Αουτσάιντερς

 (“Dumb Money”) Βιογραφικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Κρεγκ Γκιλέσπι, με τους Πολ Ντέινο, Πιτ Ντέιβιντσον, Σεθ Ρόγκεν, Αμέρικα Φερέρα, Σεμπάστιαν Σταν κα.

Υπόθεση:

Ο Κιθ

Γκιλ αρχίζει να δημοσιεύει στο διαδίκτυο τις επενδύσεις του. Η δημοφιλία των επενδυτικών του συμβουλών εκτοξεύεται, μετατρέποντας την Gamestop στην πιο καυτή εταιρεία του κόσμου, κάνοντας μια ομάδα ανθρώπων που τον ακολουθούν πλούσιους και αναστατώνοντας τη Wall Street για τα καλά.

Ένας Άλλος Κόσμος

 (“Un Autre Monde”) Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Στεφάν Μπριζέ, με τους Βενσάν Λιντόν, Σαντρίν Κιμπερλέν, Γκιγιόμ Ντρο, Σαρά Λορέν, Κριστόφ Ροσινιόν κα.

Υπόθεση:

Ο Φιλίπ Λεμέσλ, ανώτερο στέλεχος σε αμερικανικό βιομηχανικό όμιλο, παρακολουθεί, ανήμπορος να αντιδράσει, την γυναίκα του να τον εγκαταλείπει, γιατί δεν μπορεί να βλέπει τον άνδρα που αγαπά να συνθλίβεται από την αγωνία και την πίεση της δουλειάς. Ο Φιλίπ, παγιδευμένος από τις παράλογες απαιτήσεις των αφεντικών του και την καθημερινή ένταση, έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής του.

Ο μικρός αδερφός

(“Un Petit Frère”) Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Λεονόρ Σεράιγ, με τους Αναμπέλ Λεγκρόν, Αχμέντ Σιλά, Στεφάν Μπακ, Κένtζο Σαμπέν, Λετίτσια Ντος κα.

Υπόθεση:

Όταν η Ροζ φθάνει στη Γαλλία, εγκαθίσταται στο διαμέρισμα φίλων στα προάστια του Παρισιού, μαζί με τους δύο γιους της, Ζαν και Ερνέστ. Η δημιουργία και η διάλυση μιας οικογένειας από το τέλος της δεκαετίας του ’80 μέχρι τις μέρες μας.

Blue Beetle

(“Blue Beetle”) Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Ανχέλ Μανουέλ Σότο, με τους Σόλο Μαριντουένια, Σούζαν Σαράντον, Αντριάνα Μπαράζα, Μπρούνα Μαρκέζιν κα.

Υπόθεση:

Ο Χάιμε Ρέγιες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει στο σπίτι του, για να ανακαλύψει ότι όλα έχουν αλλάξει. Καθώς αναζητά έναν σκοπό στη ζωή του, ένα παιχνίδι της μοίρας ρίχνει στα χέρια του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας, τον Σκαραβαίο, το οποίο τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι μετατρέπεται στον υπερήρωα Blue.

Η Ζουγκλοπαρέα 2: Ο Γύρος του Κόσμου

(“Jungle Bunch 2”) Διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τη Γαλλία, σε σκηνοθεσία Λοράν Μπρι, Γιανίκ Μουλέν, Μπενουά Σομβίλ. Η αγαπημένη των πιτσιρικάδων ζουγκλοπαρέα επιστρέφει με νέες περιπέτειες, αφού πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν Σούπερ Κακό, που καλύπτει τη ζούγκλα με ένα τοξικό νέφος, που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Οικολογικά μηνύματα, από τα χαριτωμένα ζωάκια της ζούγκλας που θα πρέπει να διασχίσουν όλο τον κόσμο για να σώσουν την κατάσταση. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Διαβάστε επίσης:

Στην κορυφαία θέση τηλεθέασης η «Γη της ελιάς» την Τρίτη – Ρυθμιστής της κατάταξης στην κορυφή  η «Μάγισσα»

Με ρελάνς ο ΑΝΤ1 αναδείχθηκε πρώτος σε τηλεθέαση την Τρίτη

Σασμός: Η ηθοποιός που αποχώρησε και το αποκάλυψε στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ταινίες Πρώτης Προβολής, Αουτσάιντερς, Πιτ Ντέιβιντσον,tainies protis provolis, aoutsainters, pit nteivintson