Ταϊλάνδη: Συγκλονίζει το γράμμα των γονέων στα παγιδευμένα παιδιά τους στον προπονητή - «Μην κατηγορείς τον εαυτό σου»

ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των γονέων των οποίων τα παιδιά παραμένουν εγκλωβισμένα για 15η μέρα σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν τον 25χρονο προπονητή τους ότι επέδειξε αμέλεια και ότι ουσιαστικά ευθύνεται για την περιπέτειά τους στο σπήλειο, την περίοδο των μουσώνων. Ωστόσο, οι γονείς των 12 αγοριών δεν τον κατηγορούν, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian.

Λίγο αργότερα μετά τα γράμματα που έστειλαν τα παιδιά στους γονείς τους, οι γονείς θέλησαν να απαντήσουν

κι εκείνοι με τον ίδιο τρόπο. Επίσης, θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στον 25χρονος προπονητή

«Μην κατηγορείς τον εαυτό σου»

Ανάμεσα στα γράμματα των παιδιών ήταν κι ένα του προπονητή προς τους γονείς: «Ευχαριστώ για όλη την ηθική υποστήριξη, ζητώ συγγνώμη απ’ όλους τους γονείς» έγραψε ο 25χρονος Εκαπόλ Τσανταουόνγκ, στην επιστολή που δημοσιεύθηκε από τους διασώστες.

«Θέλουμε να ξέρεις ότι δεν είναι θυμωμένος μαζί σου κανένας από τους γονείς, οπότε, μην ανησυχείς γι’ αυτό» απάντησαν οι γονείς στο μοναδικό γράμμα που έστειλαν για τα παιδιά και τον προπονητή.

Το έγραψε η μητέρα του 14χρονου Nattawut Takamsai.

«Δεν είμαστε καθόλου θυμωμένοι μαζί σας. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Μην ξεχνάνε να ζεσταίνεστε με τις κουβέρτες γιατί το νερό είναι κρύο», γράφουν. Δεν έκρυψαν την ανησυχία τους, αλλά φρόντισαν να καθησυχάσουν τα παιδιά: «Θα βγείτε σύντομα».

«Μαμά, μπαμπά, θα ξανάρθω να σας βοηθήσω στο μαγαζί»

Τα γράμματα αποτελούν ακόμη μια απόδειξη πως τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, μετά τη δημοσίευση βίντεο που τα έδειχνε να λένε τα ονόματά τους και να μιλούν με δύτες.

«Μην ανησυχείτε, μπαμπά και μαμά, πάνε δύο εβδομάδες που έφυγα, αλλά θα ξανάρθω να σας βοηθήσω στο μαγαζί», γράφει ο Μπιού, οι γονείς του οποίου έχουν ένα μικρό παντοπωλείο.

«Είμαι καλά, απλά κάνει λίγο κρύο. Μην ανησυχείτε και μην ξεχάσετε τα γενέθλιά μου» έγραψε ο 13χρονος Duangpetch Promthep.

γράμμαΤαϊλάνδηγονείςπροπονητήςπαιδιάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα