Ταϊλάνδη: Αφήνουν τους ελέφαντες, αλυσοδεμένους, να πεθάνουν από την πείνα λόγω κορωνοϊού

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο κορωνοϊός αρχίζει και διαλύει τις οικονομίες των χωρών. Ήδη πολλές περιοχές της Ασίας έχουν φτάσει στα όρια τους. Η Ταϊλάνδη είναι μια από αυτές τις περιοχές. Η τουριστική βιομηχανία της χώρας που είναι και η κινητήριος δύναμη, συντρίβεται αργά αλλά σταθερά και όλο και λιγότεροι εώς καθόλου πλέον τουρίστες επισκέπτονται την Ταιλάνδη.
Ένα από τα αξιοθέατα της χώρας, τα ζωντανά αξιοθέατα, ήταν και οι ελέφαντες που υπήρχαν κατά εκατοντάδες παντού και με τους οποίους οι τουρίστες πλήρωναν για να φωτογραφηθούν ή να τους αγγίξουν ή να πάνε βόλτα μέσα στη ζούγκλα

ή να τους ταίσουν.


Τώρα που εξαφανίστηκαν οι τουρίστες δεν υπάρχει κάποιος για την οικονομική συντήρηση των ζώων αυτών. Οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν αφήσει αλυσοδεμένα χωρίς πλέον να έχουν τη δυνατότητα να τα ταίζουν. 
Δεν είναι πλέον λίγες οι φιλοζωικές οργανώσεις που ανησυχούν για το μέλλον των γιγαντιαίων αυτών θηλαστικών. Λένε ότι περίπου 2.000 ελέφαντες είτε θα πεθάνουν από την πείνα είτε θα χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν κάτω από άθλιες συνθήκες, παράνομη ξυλεία. Κάτι που εδώ και 30 χρόνια έχει απαγορευτεί. 
 
 

ελέφαντεςΚορωνοϊόςΤαϊλάνδητουρισμόςπείνακακοποίηση ζώωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα