Τα «παράδοξα» της κάλπης: Πέμπτος ο Πέτρος Δούκας, δεν εκλέγεται η Μαρίνα Πατούλη, πρωτιά του αμφιλεγόμενου δημάρχου Ναυπλίου

Πέμπτος εμφανίζεται ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, με ποσοστό 5,47%, ήτοι με 465 ψήφους στο 51,26% της ενσωμάτωσης. Είναι ίσως η πρώτη φορά που απερχόμενος δήμαρχος πιάνει τόσο χαμηλά ποσοστά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία τον Φεβρουάριο του 2022, ύστερα από τις δηλώσεις του για τις πυρκαγιές

του 2007, στην Ηλεία, σύμφωνα με τις οποίες, «το 2007 η κυβέρνηση της ΝΔ άλλαξε το κλίμα μετά από τις φονικές πυρκαγιές, επειδή μοίραζε λεφτά με τσάντες… σε όποιον μιλούσε ελληνικά», ωστόσο εντάχθηκε ξανά στο κόμμα τον περασμένο Ιούλιο.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα Σταυράκη (Πατούλη) «τερματίζει» τρίτη στο 58,70% της ενσωμάτωσης με ποσοστό 16,47% και μακράν πρώτο τον Γρηγόρη Λέων.

Από τα αξιοπερίεργα είναι και η ήττα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πρώην προέδρου του ΟΣΕ επί ΝΔ Κώστα Σπηλιόπουλου στο δήμο Αιγιαλείας.

Μάλιστα, παρότι ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος βρέθηκε δεύτερος με 34% περίπου, ο κ. Σπηλιόπουλος περιορίστηκε στην τρίτη θέση με 21%, καθώς την πρώτη θέση πήρε ο Χρήστος Γούτος σχεδόν με 37%.

Η «αδελφομαχία» στο Μεσολόγγι έβγαλε νικητή, αλλά τραυματισμένο τον νυν δήμαρχο Κώστα Λύρο, ο οποίος έλαβε μόλις 30%, Ο αδελφός του, Θανάσης Λύρος δεν δικαίωσε την επιλογή του, καθώς έλαβε μόλι την έβδομη θέση με 6,4%.

Στο Ναύπλιο ο αμφιλεγόμενος δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος έλαβε την πρώτη θέση με 34%, με τον αντίπαλό του Ορφανό Δημήτριο να έρχεται δεύτερος με ποσοστό 27,79%.

Διαβάστε επίσης:

Τζιτζικώστας: Αυτή την εμπιστοσύνη σας δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα έχουμε μια καλύτερη ζωή στον Πειραιά μετά τη μεγάλη νίκη του Γιάννη Μώραλη

Ομοφοβικός οχετός Μπέου κατά Κασσελάκη – Κανάλια διέκοψαν τις δηλώσεις του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτος, Πέτρος Δούκας, Μαρίνα Πατούλη, Ναυπλίου,pebtos, petros doukas, marina patouli, nafpliou