Τα «μαζεύει» η ηθοποιός για το «αιματοβαμμένο κεφάλι του Τραμπ» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ διεθνώς προκάλεσε η φωτογράφιση της κωμικής ηθοποιού, Κάθι Γκρίφιν όπου απεικονίζεται να κρατά το ματωμένο κεφάλι του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σαν τρόπαιο… όπως ακριβώς ποζάρουν και οι τζιχαντζιστές με τα κεφάλια των αποκεφαλισμένων αιχμαλώτων τους.

Μάλιστα, η ίδια μετά την φωτογράφιση δήλωνε αστειευόμενη ότι μετά από αυτήν την κίνηση, θα πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με τον Σιλντς που πραγματοποίησε τη φωτογράφιση.

«Θα πρέπει να πάμε στο μεξικό, γιατί βλέπω να μας ρίχνουν στη φυλακή» είχε πει

χαρακτηριστικά και ακόμα κι αν τότε είχε χιουμοριστική διάθεση, τώρα πρέπει όντως να έχει τρομάξει…

Η Γκρίφιν που συνηθίζει να εκφράζεται συχνά κατά του Αμερικανού Προέδρου, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει και ολόκληρη καμπάνια εναντίον του χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στο πρόσωπό του, κάνει «πίσω» για πρώτη φορά.

Η κωμική ηθοποιός μετά τη σοκαριστική φωτογράφισή της και τα ποικίλα σχόλια που ακολούθησαν από πολλά πολιτικά πρόσωπα, μια εκ των οποίων και η Τσέλσι Κλίντον παίρνει πίσω τα λόγια της λέγοντας ότι έχει μετανιώσει…

«Ζητώ συγγνώμη. Το παράκανα. Έκανα λάθος» έγραψε χαρακτηριστικά σε μια ανάρτησή της στο Twitter, ενώ με ένα νέο της βίντεο υπόσχεται ότι θα αποσύρει από τον λογαριασμό της τη σοκαριστική φωτογραφία με το κεφάλι του Αμερικανού Προέδρου.

Κάθι ΓκρίφινΝτόναλντ Τραμπφωτογράφισηματωμένο κεφάλιαποκεφαλισμόςαπολογίασυγγνώμηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα