Τα καπρίτσια της «σκιώδους» Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα νέο βιβλίο δίνει στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη σχέση του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με την αγαπημένη του Ζουλί Γκαγιέ. Το βιβλίο της συγγραφέως και δημοσιογράφου του Paris Match, Πολίν Ντελασίν αναφέρεται και στον ρόλο της Γκαγιέ στο Ελιζέ.

Το βιβλίο με τίτλο Mademoiselle (Δεσποινίς) είναι μια νέα

βιογραφία της συντρόφου του Γάλλου Προέδρου και αναφέρεται στην επιρροή που ασκεί η Ζουλί Γκαγιέ στον Φρανσουά Ολάντ, σε σημείο μάλιστα να επιλέγει και τους υπουργούς τη κυβέρνησης του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βιβλίο η Ζουλί πρότεινε για υπουργό Εργασίας τη Μιριάμ Ελ Κομρί στη θέση του Φρανσουά Ρεμπαμ.

Ενώ σύμφωνα με τη συγγραφέα η Γκαγιέ ισχυρίζεται πως σύντομα πρόκειται να παντρευτεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η Ντελασίν στο βιβλίο της, περιγράφει ένα σύστημα που αποκαλεί: «χαβιάρι της αριστεράς». «Αυτό που εξηγώ είναι πως άφησε το χαβιάρι που μισούσε, ώστε να βοηθήσει τους άλλους Σίγουρα, προέρχεται από πλούσιο περιβάλλον, αλλά υπάγεται στην αριστερά και αποτελεί την πιο όμορφη «σημαία» της αριστεράς » αναφέρει η συγγραφέας τονίζοντας την επιλογή της Γκαγιέ να εμφανιστεί σε ταινίες που πραγματεύονται «δύσκολα» θέματα.

«Η Ζουλί Γκαγιέ αποτελεί την εικονική, ανεπίσημη Πρώτη Κυρία της χώρα, αλλά είναι παρούσα» σχολιάζει η Ντελασίν η οποία στο βιβλίο αποκαλύπτει πως ένας από τους νεανικούς έρωτες της Γαλλίδα ηθοποιού ήταν ένας μουσικός ο οποίος εργάζονταν ως σοφέρ της Κάρλα Μπρούνι.

Ζουλί ΓκαγιέΦρανσουά ΟλάντΒΙΒΛΙΟβιογραφίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα