ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Αλέξη Τσίπρα – Επί τάπητος το εκλογικό αποτέλεσμα

Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, και σε διευρυμένη σύνθεση, με τον Πολιτικό Σχεδιασμό, προκειμένου να κάνει μια αποτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από το «εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα» και να χαράξει τα επόμενα βήματα εν όψει της διαφαινόμενης νέας εκλογικής αναμέτρησης.

Από τη μία το σοκ είναι ισχυρό

στον ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη ο χρόνος πιέζει για γρήγορη ανασύνταξη, προκειμένου να δοθεί η επόμενη μάχη. Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα που δίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι προέχει η επόμενη αναμέτρηση, προκειμένου το κόμμα να μπορέσει να συγκρατήσει τη δύναμή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας χθες σημείωσε πως «ο εκλογικός κύκλος δεν έχει ακόμη τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου».

Επισήμανε επίσης ότι «πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους την επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Στο 16% το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής

Καραμανλής για την πρωτιά στις Σέρρες: «Ηχηρή απάντηση στις χωρίς μέτρο προσωπικές επιθέσεις»

Ακρίτα: Ο Τσίπρας θα ξαναφέρει την Αριστερά στην εξουσία

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Συνεδριάζει, Εκτελεστικό Γραφείο, Αλέξη Τσίπρα – Επί,syriza, synedriazei, ektelestiko grafeio, alexi tsipra – epi