ΣΥΡΙΖΑ: Μυστήριο γύρω από τη στάση του στην πρόταση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια

Μυστήριο καλύπτει την στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια, τους βασικούς άξονες του οποίου παρουσίασε χθες ο πρωθυπουργός.

Στην συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη πάντως δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου χθες, μόνο μία ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου όπου καλούσε τον πρωθυπουργό να ψηφίσει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ

και «να μην μπλέξει σε ακροβατισμούς και σε περιορισμό δικαιωμάτων των πολιτών», αλλά «να σεβαστεί το δικαίωμα όλων στο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας».

Με άλλα λόγια, μέχρι στιγμής από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα τι θα πράξουν όταν έρθει το νομοσχέδιο προς ψήφιση, για το οποίο σε αδρές γραμμές ξέρουμε τι περιλαμβάνει, στελέχη και συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, προβάλλουν την θέση ότι έχουν καταθέσει πλήρη και καθαρή πρόταση εναρμονισμένη με το ευρωπαϊκό δίκαιο και για τα περαιτέρω παραπέμπουν στην αποψινή συνέντευξη του προέδρου στο δελτίο του Star και την Μάρα Ζαχαρέα, χωρίς να δίνουν ένα περίγραμμα του τι θα πει. Λένε επίσης ότι θα περιμένουν να δουν το πλήρες νομοσχέδιο.

Όλο αυτό εκπέμπει μια αμηχανία, πολλώ δε μάλλον που ο προβληματισμός για το ζήτημα της παρένθετης μητρότητας που εξέφρασε η κ. Αθηνά Λινού, φαίνεται να αγγίζει και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…

Διαβάστε επίσης:

Αντίθετος ο Μάριος Σαλμάς με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Είμαι συντηρητικός, λέει

Μητσοτάκης – Μαρέβα: Βραδινή έξοδος στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα (video)

Ανδρουλάκης: Γιατί είναι ο… σκάουτερ του ΠΑΣΟΚ;

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Μυστήριο, Μητσοτάκη,syriza, mystirio, mitsotaki