ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ζάππειο κατά την έναρξη των εργασιών του 15ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «πολιτικά ασταθή κυβέρνηση» καθώς ο κ. Μητσοτάκης «δεν μπορούσε να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια». Επιπλέον κάνει λόγο για «διολίσθηση» αφού ο πρωθυπουργός στην ομιλία του χαρακτήρισε «εισαγόμενο» τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τα

συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας. Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς. Γι’ αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια.

Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι «φίλοι» του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως «μεταρρυθμίσεις», ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε.

Η διολίσθησή του έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «εισαγόμενο» έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του».

Διαβάστε επίσης:

Κάτοικος Γαύδου σε Κασσελάκη: «Δεν θα κάνεις ό,τι κάνουν οι προηγούμενοι; Να κοιτάζεις και τα ακριτικά νησιά»

Δημοσκόπηση MRB: Η συσπείρωση των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών – Νο1 πρόβλημα των πολιτών η ακρίβεια

«Τον τιμώ αλλά δικιά μου είναι η υποψηφιότητα» λέει ο Μουρούτης στον Αντώνη Σαμαρά που τον «άδειασε»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκη, Αλαζονικός,syriza, mitsotaki, alazonikos