ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε live τη συνέντευξη Φάμελλου στη ΔΕΘ

Παρακολουθείστε σε απευθείας μετάδοση τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί ώστε να μην περάσει η «φίμωση» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ

στις αρχές της εβδομάδας αποδίδοντας ευθύνες και κατηγορίες προς τη διοίκηση της ΔΕΘ για «αντιδεοντολογική» και «αντιδημοκρατική» μεθόδευση σε συνεργασία με το Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην ΔΕΘ το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω των πλημμυρών, κι ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για το μέσον της εβδομάδας, αποφάσισε τελικώς να παραστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο όμως θεσμικά «ανήκει» στην αξιωματική αντιπολίτευση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά οργισμένα, δηλώνοντας ότι δεν θα γίνει ανεκτή τέτοια προσβλητική αντιμετώπιση.

Τελικώς, η κατάσταση επανεκτιμήθηκε και επιλέχθηκε η ενδιάμεση λύση αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην παραστεί καθόλου, ή να παραστεί με κανονικό πρόγραμμα και συναντήσεις εντός της ΔΕΘ, σαν να μην έγινε τίποτα, να υπάρξει μόνο μια συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης

Καστανιδης: Ποινικές ευθύνες επιφέρει το σπάσιμο του φράγματος στον Καλέντζη

ΠΑΣΟΚ: «Στο κόκκινο» η ένταση με τη Ν.Δ. – Σκληρή γραμμή κατά Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Μάθε πού ψηφίζεις – Όλα τα εκλογικά κέντρα

Keywords
Τυχαία Θέματα