ΣΥΡΙΖΑ: Αξιολόγηση των βουλευτών, βάρος σε οικονομία και ένας «νέος» 7ος όροφος με working place από Κασσελάκη – Ο ρόλος του Παππά

Τις προτεραιότητες για τη νέα χρονιά θέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, θέλοντας από τις πρώτες μέρες κιόλας να δώσει το δείγμα γραφής και το νέο στίγμα στην πολιτική δράση του κόμματος.

Ο χρόνος άλλωστε τρέχει και η ηγετική ομάδα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι μέχρι τις ευρωεκλογές απομένουν μόνο 150 μέρες περίπου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος

του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει βάρος στην κοινοβουλευτική δράση, αλλά και έμφαση στην οικονομία.

Μάλιστα από τον Ιανουάριο προτίθεται να έχει πολύ περισσότερη συμμετοχή στα κοινοβουλευτικά πράγματα, θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και τη Βουλή, ενώ αποφάσισε να συγκροτήσει ομάδας στήριξης του έργου των βουλευτών, που θα μελετά όλα τα νομοσχέδια τα οποία κατατίθενται.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει καταγραφή των δράσεων (και επιδόσεων) κάθε βουλευτή, ώστε να γίνεται αξιολόγηση της παρουσίας τους.

Αυτό θα ισχύσει και για στελέχη με συγκεκριμένους ρόλους – μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται πολιτευτές, τομεάρχες και άλλοι.

Ειδικά στη Βουλή, αλλά και γενικότερα στο αντιπολιτευτικό έργο, μεγάλη προσοχή θα δοθεί στα θέματα της οικονομίας. Η συνεργασία του με τον αρμόδιο τομεάρχη Νίκο Παππά αναμένεται να γίνει πιο στενή και καθημερινή, καθώς εκτιμάται ότι γύρω από την οικονομία θα παιχτεί και το κύριο μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση.

Κρίσιμο κομμάτι στο νέο σκηνικό θα αποτελέσει το επιτελείο του στην Κουμουνδούρου. Μάλιστα αναδιατάσσει πλέον όλες τις δυνάμεις, ακόμα και το… «χωροταξικό».

Ουσιαστικά αλλάζει όλος ο 7ος όροφος, όπου έχει το γραφείο του. Παραμένει δίπλα του το γραφείο του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Μανώλη Καπνισάκη, ενώ εγκαθίσταται η τεκμηρίωση και ένα working place για τα think tanks με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θα έχει άμεση επαφή.

Στον 7ο θα υπάρχει και μια ομάδα οικονομολόγων/οικονομικών αναλυτών, στο πλαίσιο της ανάδειξης των οικονομικών θεμάτων σε αιχμή της αντιπολιτευτικής τακτικής.


Ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην Αθήνα, πιθανότατα αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Φανάρι, όπου θα βρεθεί για τον εορτή των Θεοφανείων.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλειάδης για δάνειο Κασσελάκη: Δεν νομίζω ότι είναι 250.000 ευρώ – Θα τα επιστρέψουμε (video)

Οι πιο σπαρταριστοί πολιτικοί τηλεκαβγάδες του 2023 και ένας all time classic (videos)

Το «μεγάλο παιχνίδι» με τα μη κρατικά ΑΕΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Αξιολόγηση, 7ος, Κασσελάκη –, Παππά,syriza, axiologisi, 7os, kasselaki –, pappa