Συντάξεις Ιουνίου 2023: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο (Video)

Από σήμερα, Πέμπτη 25/5, το απόγευμα θα αρχίσουν οι πρώτοι δικαιούχοι να βλέπουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα τις συντάξεις Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, πρώτα θα πληρωθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών), ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ

και ΕΤΑΤ.

Η επίσημη ημερομηνία που έχει ανακοινώσει ο ΕΦΚΑ είναι η Παρασκευή 26 Μαΐου, αλλά κάθε μήνα τα ποσά πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Οπότε τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους πρώτους δικαιούχους από το απόγευμα της Πέμπτης 25/5.

Οι πληρωμές κύριων και επικουρικών συντάξεων θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 30 Μαΐου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου για τα υπόλοιπα Ταμεία είναι οι εξής:

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)Την Τρίτη 30 Μαΐου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 29 και 30 ΜαΐουΤα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό , στις 29 και 30 ΜαΐουΟ ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 31 Μαΐου

Διαβάστε επίσης:

Τέλος επιτηδεύματος: Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τους καλλιτέχνες

Κομισιόν: Συστάσεις στην Ελλάδα για το Ταμείο Ανάκαμψης

«Φρένο» στα σενάρια για επαναφορά τριετιών λόγω ανεργίας

Keywords
Τυχαία Θέματα