Συνεργάτης της Χίλαρι προς Τραμπ: «Άντε γ...»!

ΚΟΣΜΟΣ Δεν… άντεξε συνεργάτης της Χίλαρι Κλίντον, ακούγοντας τα όσα έλεγε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του δευτέρου προεδρικού debate στις ΗΠΑ, και ειδικά για το ζήτημα της παρουσίας των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στο Ιράκ. Βλέποντας τον Τραμπ να υποστηρίζει ότι αν ο ίδιος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ο λοχαγός Humayun Khan
δεν θα ήταν νεκρός, ο εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον, Jesse Lehrich έγραψε στο twitter «Έϊ, @realDonaldTrump –σχετικά με τον ισχυρισμό σου ότι ο λοχαγός Κhan θα ήταν ζωντανός αν ήσουν πρόεδρος: άντε γ… #debate».

hey, @realDonaldTrump – regarding your claim that Captain Khan would be alive if you were president:

go fuck yourself.#debate

— Jesse Lehrich (@JesseLehrich) 10 October 2016

Υπενθυμίζεται ότι ο Humayun Khan, που σκοτώθηκε τον Ιούνιο του 2004 στο Ιράκ, μπήκε στο επίκεντρο της εκστρατείας των δύο υποψήφιων προέδρων μετά την ομιλία του πατέρα του στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών. Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται πως ήταν πάντα ενάντιος στον πόλεμο του Ιράκ, ενώ σε συνέντευξή του με τον Howard Stern τον Μάρτιο του 2003, που αναφέρθηκε ως απόδειξη, είχε υποστηρίξει τουλάχιστον σε μικρό βαθμό την εισβολή. Φυσικά, η αντίδραση του Lehrich, καταδικάστηκε από το γραμματέα της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Brian Fallon, ο οποίος δήλωσε ότι τέτοιου είδους σχόλια δεν έχουν καμία θέση στην εκστρατεία τους. Ο ίδιος ο Lehrich ζήτησε συγνώμη, γράφοντας ότι «θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ξεκάθαρα απαράδεκτη φύση και γλώσσα αυτού του προσωπικού τουίτ».

I want to apologize for the clearly inappropriate nature and language of this personal tweet. Sorry all.

— Jesse Lehrich (@JesseLehrich) 10 October 2016

ΤραμπΚλίντονdebateπόλεμος στο ΙράκtweetHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα