Συνελήφθη ο άνδρας που θώπευσε μοντέλο του Playboy – Έβαλε τα χέρια του πάνω της ενώ έβγαζε ρούχα από το στεγνωτήριο (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ανακούφιση αισθάνεται το  μοντέλο του Playboy από τη Βρετανία που βιντεοσκοπήθηκε να τη θωπεύει άγνωστος σε πλυντήριο ξενοδοχείου, όταν η αστυνομία συνέλαβε τελικά έναν ύποπτο 18 μήνες μετά την επίθεση.

Η 32χρονη Hayley Bray, παραιτήθηκε γενναία από την ανωνυμία της για να περιγράψει το θλιβερό περιστατικό που συνέβη όταν ήταν σε διακοπές στο Garden Grove της Καλιφόρνια, με τον σύντροφό της και την τριών ετών κόρη τους.

Η Hayley ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άνδρα στο ξενοδοχείο της Καλιφόρνιας ενώ ήταν σε διακοπές τον Νοέμβριο του 2018.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που η Hayley έσκυψε για να βγάλει τα ρούχα της από ένα στεγνωτήριο όταν ένας άντρας φάνηκε να έρχεται πίσω της και να βάζει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της.

Εκείνη αντέδρασε με τρόμο πριν χτυπήσει το χέρι του άνδρα και τον κυνηγήσει καθώς αυτός περπατούσε ήρεμα.

Η αστυνομία εκείνη την εποχή είπε ότι είχε εντοπίσει τον ύποπτο αλλά δεν είχε κάνει σύλληψη, κάτι που προκάλεσε απογοήτευση στη Hayley και την οικογένειάς της.

Ωστόσο, το τμήμα αστυνομίας του Garden Grove ήρθε σε επαφή με το μοντέλο για να της πει ότι ένας άντρας είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση.

μοντέλοPlayboyΒρετάνηΚαλιφόρνιαξενοδοχείοστεγνωτήριορούχαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα