Συνέλαβαν τον Ρώσο «Τζακ Αντεροβγάλτη»

ΚΟΣΜΟΣ

Περίπου 20 χρόνια ερευνών χρειάστηκαν ώστε η ρωσική αστυνομία στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ να συλλάβει τον Ρώσο «Τζακ Αντεροβγάλτη». Μετά από 18 χρόνια ανθρωποκυνηγητού η αστυνομία συνέλαβε τον «Αντεροβγάλτη», ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε 17 ιερόδουλες. Ο 51χρονος, πρώην αστυνομικός, δολοφονούσε τα θύματά του, με το αίμα τους έκανε σχέδια στα άψυχα σώματά τους και στη συνέχεια τα πετούσε σε χωματερές.

Μάλιστα, πριν από 10 χρόνια οι αρχές είναι φτάσει στα ίχνη του και τον συνέλαβαν,

αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Τώρα όμως και χάρη στην ανεπτυγμένη τεχνολογία του DNA ταυτοποιήθηκε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος των δεκάδων ιερόδουλων.

Ο 51χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, εκτός από αστυνομικός ήταν και οδηγός ταξί και έδρασε στην πόλη 1998 έως το 2006. Όλα τα θύματά του είχαν μακριά μαλλιά, ήταν ιερόδουλες μεταξύ 19 και 30 ετών και πολλές από αυτές τοξικομανείς. Τις σκότωνε μετά τη σεξουαλική πράξη και με το αίμα τους σχημάτιζε πεντάλφα και βέλη στα πτώματά τους.

Γείτονές του αναφέρουν ότι ο 51χρονος «ήταν πολύ καλός άνθρωπος και ευτυχισμένος οικογενειάρχης». Η αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια είχε ανακρίνει περισσότερους από 3.000 υπόπτους.

ΡωσίαΤζακ ΑντεροβγάλτηςσύλληψηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα