Συνεχίζει να πιέζει ο Βελόπουλος τη ΝΔ για το μακεδονικό – «Να καταργηθεί τώρα η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών»

Την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, συνεχίζοντας τις πιέσεις στη ΝΔ και επενδύοντας πολιτικά για άλλη μία φορά σε όσους διαφωνούν με την συμφωνία αυτή.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Μακεδόνες. Έστειλε υπουργούς του παρακράτους του Κολωνακίου, από την Αθήνα και το Κολωνάκι, για να αποδείξει ότι αγαπά αυτός και οι υπουργοί

του τη Μακεδονία, ενώ δεν έχει ούτε έναν υπουργό από τη Μακεδονία”.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζει ακόμη:”Οσο για την ένταση με τους Σκοπιανούς, ο πρωθυπουργός κάνει τον ψευτονταή, γιατί τον ενοχλεί λέει το σκέτο «ψευτο-Μακεδονία» για εμάς, αλλά δεν τον ενοχλεί, ότι η συμφωνία, την οποία ζητάει ο ίδιος να εφαρμόσει η πρόεδρος των Σκοπίων, μιλάει για Μακεδονική εθνότητα και Μακεδονική ιθαγένεια. Δηλαδή για Μακεδόνες. Τον ενοχλεί το «Βόρεια» και όχι το «Μακεδόνες». Κατάργηση τώρα, επαναλαμβάνουμε, της Συμφωνίας των Πρεσπών και όχι νταηλίκια εκ του ασφαλούς. Γιατί η ένταση φαίνεται ότι βόλεψε τον πρωθυπουργό. Ήρθε στη Μακεδονία και έκανε τον ψευτονταή. Ψευτονταηλίκια δεν χωρούν εδώ. Τώρα κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών”.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι «οι ευρωβουλευτές τους ψήφισαν, εκτός των άλλων, την κατάργηση του βέτο στην ΕΕ, την εισαγωγή προϊόντων από την Τουρκία, ομοειδών με τα ελληνικά προϊόντα, και τη χρηματοδότηση των Σκοπίων».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βελόπουλος σημειώνει: «Ευρωεκλογές 2024: Εμείς δεν κάνουμε περιοδείες για τις περιοδείες. Πηγαίνουμε πόρτα – πόρτα, γειτονιά – γειτονιά. Πηγαίνουμε στις λαϊκές. Και σήμερα ήμασταν εκεί. Και ενημερώνουμε επιτέλους τον Ελληνικό λαό για τις ευρωεκλογές. Και τους ενημερώνουμε και τους λέμε το αυτονότητο: να μάθουν επιτέλους οι πολίτες ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ εκτός των άλλων αντιλαϊκών, αντικοινωνικών και αντεθνικών που ψήφισαν, ψήφισαν και: την κατάργηση του βέτο στην ΕΕ, την εισαγωγή προϊόντων από την Τουρκία ομοειδών με τα ελληνικά προϊόντα, τη χρηματοδότηση των Σκοπίων».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει ακόμη: «Και, μάλιστα, όλα αυτά τα ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Και κυρίως, υποχρεωτικά να ακούμε, σα να είναι ακαδημαϊκοί, με εντολή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου τους δικαιωματιστές και τους ΛΟΑΤΚΙ. Αυτοί είναι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί είμαστε εμείς». 

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελισμός για VIP: Έκθετη η κυβέρνηση – Ποιος είναι ο διοικητής που διέταξε διαλογή ασθενών και τα… παρακάλια στον Πολάκη

Χαρίτσης: Απολογισμός της περιοδείας στην Κρήτη με πυρά σε Μητσοτάκη για ακρίβεια και Ούρσουλα, Πρέσπες και Ουκρανία

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ελάχιστο χρέος η παγκόσμια αναγνώριση της γενοκτονία των Ποντίων»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζει, Βελόπουλος, – Να, Συμφωνία, Πρεσπών,synechizei, velopoulos, – na, symfonia, prespon