Συμβουλές ομορφιάς από 5χρονη (!) στο youtube (Videos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μαθήματα ομορφιάς παραδίδει μέσω youtube μια 5χρονη από το Μεξικό. Η Danna Gomez μιλάει για χτενίσματα, μακιγιάζ, ομορφιά. Άλλοτε δίνει συμβουλές για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, άλλοτε για το πώς θα μοιάσετε στην πριγκίπισα

Έλσα από την ταινία Frozen, πάντως πάντα χρησιμοποιεί ως «μοντέλο» τον εαυτό της.

Και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο μια κοπέλα να μιλάει για μόδα και μακιγιάζ, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η ιδιαιτερότητα είναι ότι είναι μόλις 5 ετών.

Εντυπωσιακό είναι ότι τα βίντεο της τα παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Πάντως η οικογένεια της δεν ανησυχεί καθόλου παρά το καμπανάκι κινδύνου που κρούουν οι ειδικοί.

Το πανέμορφο κοριτσάκι ανεβάζει τα βίντεο στο youtube με τη σύμφωνη γνώμη της αδελφής της, όπως βεβαιώνει η οικογένεια στο facebook:
«Της αρέσει να την κοιτούν και να είναι μπροστά από την κάμερα. Αφού διασκεδάζει και το κάνει με δική της πρωτοβουλία, πού είναι το πρόβλημα; Τα παιδιά πάντα παίζουν ρόλους των μεγάλων: παίζουν τον γιατρό, τη νοσοκόμα, τη μαμά, τον πυροσβέστη, τον κάου μπόι κλπ. Πού είναι λοιπόν το κακό να θέλει να μιμηθεί τους μεγάλους;» γράφει.


Στην άλλη πλευρά, παιδοψυχίατρος αναφέρει ότι το παιδάκι δεν μπορεί να έχει συναίσθηση ότι εκτίθεται μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων. «Είναι καθήκον των γονιών να ελέγξουν την εικόνα του παιδιού και την επικοινωνία που μπορεί να έχει με εκατομμύρια αγνώστους. Εδώ, αυτή η μικρή εκτίθεται στο βλέμμα των άλλων αλλά δεν μπορεί να ελέγξει ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι» αναφέρει ο γιατρός Στεφάν Κλερζέ.

Το γεγονός ότι ενα παιδάκι βάφεται για να μιμηθεί τους μεγάλους και ότι αυτή η κίνηση γίνεται αυτονόητη στο ίντερνετ αλλάζει τα πάντα, επισημαίνουν οι ειδικοί. «Αν οι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να γίνουν ισορροπημένοι ενήλικες, πρέπει όλα αυτά να παραμείνουν στη σφαίρα του παιχνιδιού» προειδοποιεί ο ίδιος γιατρός. «Τα κλικ πέφτουν βροχή για την μικρή Danna και αυτό θα μπορούσε να γίνει για την οικογένειά της μια πολύ καλή επιχείρηση. Αλλά παραμονεύει η ανώμαλη πλευρά του εργαλείου που λέγεται ίντερνετ», επισημαίνουν οι ειδικοί.

Danna GomezYoutubeσυμβουλές ομορφιάς
Keywords
Τυχαία Θέματα