Σύγκρουση μαχητικών αεροσκαφών πάνω από κατοικημένη περιοχή στη Γερμανία (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Δύο Eurofighter της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας συγκρούστηκαν μεταξύ τους πάνω από κατοικημένη περιοχή στο βορειοανατολικό κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας.

Τα αεροσκάφη συγκρούστηκαν πάνω από την μικρή πόλη του Malchow. Τα συντρίμμια τους έπεσαν σε κοντινό δάσος, προκαλώντας φωτιά. Ωστόσο, κάποια μικρότερα τμήματα έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή.

Οι πιλότοι φέρονται να κατάφεραν να εξέλθουν από τα αεροσκάφη και να επιζήσουν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή νεκρούς στο έδαφος.

 

#Breaking:

Just in - Reports of that Two Eurofighter jets have crashed into each other, over northern Fleesensee lake near the town of Malchow in #Germany. pic.twitter.com/ube4XoWNh8

— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) June 24, 2019

Zwei Eurofighter-Jets in Mecklenburg-Vorpommern abgestürzt https://t.co/gNmGTQoccPpic.twitter.com/2IfHvlsH9v

— RT Deutsch (@RT_Deutsch) June 24, 2019

Εντοπίστηκε σώος ο πρώτος πιλότος - Αναζητείται ο δεύτερος

Σώος βρέθηκε ο πιλότος του ενός από τα δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter, τα οποία συνετρίβησαν νωρίτερα σήμερα σε δασική περιοχή του κρατιδίου Μεκλεμβούργο-Πομερανία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου 'Αμυνας, ο πιλότος εκτινάχθηκε εγκαίρως και εντοπίστηκε στην κορυφή ενός δέντρου «σε καλή κατάσταση». Οι έρευνες για τον δεύτερο πιλότο συνεχίζονται, όπως και η επιχείρηση κατάσβεσης των εστιών πυρκαγιάς στα σημεία όπου έπεσαν φλεγόμενα τμήματα των δύο μαχητικών. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, το ατύχημα οφείλεται σε σύγκρουση των δύο αεροσκαφών στον αέρα, κατά την διάρκεια άσκησης.

ΓερμανίαEurofighterσύγκρουσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα