«Σύγκρούσεις» Πολάκη-ΝΔ με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

Σε «αψιμαχίες» επιδίδονται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και η ΝΔ, με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη, λίγες ώρες πριν την συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook,

ο Π. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση Λιγνάδη, γράφοντας τα εξής:

«Αγαπηδάκη, το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα! Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!!

Ο Δοξιάδης φίλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το "τεκμήριο αθωότητας" του ΛΙΓΔΙΑΡΗ... Αυτός, ο Δοξιαδης, προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ...και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης... Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες, Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα...».

Απαντώντας στον Π. Πολάκη, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από τη χυδαιότητα #ΝΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».Νέα ΔημοκρατίαΠαύλος ΠολάκηςΔημήτρης ΛιγνάδηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα