Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη: «Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν – Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα» (Video)

Συγκλονίζουν με τις δηλώσεις τους οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πριν από μία εβδομάδα.

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του παιδιού τους οι γονείς του του βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν και να ζητήσουν να «θεραπευτεί το απόστημα, όχι να σπάσει» και «όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα».

«Το να σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια ξαναδημιουργεί το απόστημα. Πρέπει

να θεραπευθεί και να βρει το φάρμακο η κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος ενωμένος, μαζί με την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ. Την αγαπούσα και τη θεωρούσα την πιο όμορφη πόλη του κόσμου» τόνισε ο κ. Καμπανός που είπε πως η σύζυγός του τού δίνει δύναμη καθώς αποδείχτηκε πιο δυνατή.

«Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ είμαι και Άρης. Συμπαθώ όλες τις ομάδες. Το λέω επειδή το πιστεύω και έχω και φίλους και συγγενείς που είναι Παοκτσήδες. Να ενώσει όλη την πόλη το γεγονός», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Εύχομαι καμία μανούλα να μην βρεθεί στη θέση μου», είπε η μητέρα του Άλκη.

Όπως είπε, το προηγούμενο απόγευμα, ο Άλκης είχε μιλήσει μαζί της. «Μου τηλεφώνησε να δω τι κάνω. Την επόμενη μέρα θα έδινε μάθημα στο πανεπιστήμιο. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Μου είπε θα έβγαινε μία βόλτα να φάει και μετά θα επέστρεφε σπίτι. Κατά τις 3 τα ξημερώματα μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας. Μέχρι να φτάσω μου ήταν αδιανόητο πως είχε συμβεί κάτι το παιδί μου. Είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια».

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, δέχομαι καθημερινά αιτήματα φιλίας στην σελίδα μου στο facebook, την οποία διατηρώ για να ανταλλάσσουμε με τους εκπαιδευτικούς σχέδια εργασίας, δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα χωριστά, γιατί είναι πολλά τα μηνύματα. Θέλω να σας πω χαρακτηριστικά πως μετά την κηδεία του Άλκη, μας τηλεφώνησε η αδερφή του παιδιού από τη Βουλγαρία που είχε σκοτωθεί για να μας συλλυπηθεί όλη η οικογένεια της» είπε η μαμά του Άλκη.

Ερωτηθείσα για το αν είχε μπροστά της έναν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη δολοφονία του παιδιού της, η κα. Καμπανού απάντησε «Τίποτα. Πραγματικά δεν κρατάω κακία. Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη, πιθανό να δέχτηκαν απόρριψη από την οικογένειά τους. Δεν είμαι υπεύθυνη εγώ γι’αυτό. Καταλαβαίνω πως τους έχει λείψει η αγάπη, κάτι που υπήρχε στη δική μας οικογένεια. Ο Άλκης μεγάλωσε με αγάπη» τόνισε η κα. Καμπανού.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στους οκτώ συλληφθέντες

Καλάβρυτα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο των τριών αναρριχητών

Σε ρυθμούς Χόλιγουντ η Θεσσαλονίκη: «Πρωταγωνιστεί» ξανά σε ταινία δράσης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζουν, Άλκη, Δεν, – Πρέπει, Video,sygklonizoun, alki, den, – prepei, Video