Στον ψυχίατρο η Μίσα Μπάρτον - Ούρλιαζε ότι έρχεται το τέλος του κόσμου (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η γοητευτική ηθοποιός μεταφέρθηκε άρον-άρον στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση, μετά το επεισόδιο που εκδήλωσε στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Τώρα όλοι αναρωτιούνται αν η κάποτε ιέρεια του στυλ αντιμετωπίζει πάλι ψυχολογικά προβλήματα ή αν της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό της, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το πάρτυ που έκανε η Μπάρτον για να γιορτάσει τα 31α γενέθλιά της, στο σπίτι της με φίλους. Μερικές ώρες αργότερα, στις 7 το πρωί συγκεκριμένα, οι κάμερες του tmz την απαθανάτισαν σε έξαλλη

κατάσταση στο μπαλκόνι της, γυμνή από τη μέση και κάτω, να ουρλιάζει κλαίγοντας πως έρχεται το τέλος του κόσμου και πως η μητέρα της είναι μάγισσα.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τη θέλησή της για να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Η ίδια, μέσω εκπροσώπου, δήλωσε ότι κάποιος της έριξε στο ποτό της ναρκωτικά κατά τη διάρκεια του πάρτυ, και πιθανολογεί ότι πρόκειται για το λεγόμενο χάπι του βιασμού. Ισχυρίζεται ότι αυτό της προκάλεσε τις παραισθήσεις και ότι μετά από μία μέρα παραμονής στο νοσοκομείο, βρίσκεται τώρα σπίτι της.

Πάντως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μίσα Μπάρτον νοσηλεύτηκε για ψυχολογικούς λόγους. Το 2009, και αφού η καριέρα της είχε πάρει την κάτω βόλτα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική για αυτοκτονικές τάσεις, ενώ ταυτόχρονα πάλευε και με τη νευρική ανορεξία.

Μίσα Μπάρτονεπεισόδιομπαλκόνιψυχιατρική εκτίμησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα