Στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου – Βρισιές και αποδοκιμασίες (video)

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετήχθη το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στον Κορυδαλλό έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο κράτησης για την 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα διότι είναι ανεπιθύμητη στις άλλες κρατούμενες.

Κατά τη μεταγωγή της η Πισπρίγκου είχε τα χέρια της δεμένα πισθάγκωνα με χειροπέδες, φορούσε ξανά την κουκούλα αλλά και μάσκα.

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στην

είσοδο των φυλακών την αποδοκίμασαν, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Συγκεκριμένα, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, κόσμος που είχε μαζευτεί έξω από τις φυλακές, την έβριζε και της φώναζε «ψόφα».

Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί

Η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα τριών ετών, θα μείνει δυο μέρες απομονωμένη στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στην έκτη πτέρυγα.

Υπό τον φόβο να πέσει θύμα επίθεσης μέσα στις φυλακές, Ρούλα Πισπιρίγκου θα είναι απομονωμένη, θα τρώει και θα προαυλίζεται μόνη της.

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου υπήρχαν και στις φυλακές Ελαιώνα της Θήβας ενώ τελικά επιλέχθηκε το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έσπασε τα πλευρά της συντρόφου του από το ξύλο – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν η μεγάλη μου αδυναμία η Τζωρτζίνα» – Το απολογητικό υπόμνημα της 33χρονης

Keywords
Τυχαία Θέματα