Στον δρόμο για τη Βουλή η σύμβαση για το Ελληνικό - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να “φτάσει” στη Βουλή η κύρωση της σύμβασης για το Ελληνικό με στόχο η ψήφιση της να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διευθέτηση της εκκρεμότητας αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

“Η Σύμβαση του Ελληνικού, όπως ξέρετε, έχει υπογραφεί μαζί με ένα κείμενο αμοιβαίας κατανόησης. Είναι ένα από τα δέκα προαπαιτούμενα, το οποίο θα έρθει στη Βουλή

εντός του μήνα για επικύρωση. Είναι η συμφωνία, η οποία έγινε τον περασμένο Ιούνιο”, σημείωσε στη Βουλή, την περασμένη Πέμπτη, ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης.

Το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης για την αξιοποίηση του Ελληνικού εστάλη στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης ενώ προγραμματίζεται να εισαχθεί προς επεξεργασία από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την ερχόμενη Δευτέρα (19/9) και η ψήφιση του να ολοκληρωθεί την επόμενη Τετάρτη (21/9).

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το σχέδιο νόμου για το Ελληνικό.

ΒουλήνομοσχέδιοΕλληνικόΣταθάκηςFiles: ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΩΤΙΚΟΥ - ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΥΠΠΟΑ - ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΥΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΟΡΙΣΤΙΚΟHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα