Στο θεατρικό σανίδι η Σκορδά; Η αποκάλυψή της στο «Πρωινό» (Video)

MEDIA

Μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς έκανε το πρωί της Τρίτης η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή το «Πρωινό». Με αφορμή τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ», το πάνελ σχολίασε πόσο πολύ φαίνεται να αρέσει στον πρώην παίκτη του Survivor

η ενασχόλησή του με την υποκριτική.

«Προφανώς αυτό τον εξιτάρει, το θέλει… Του αρέσει, έχει το ψώνιο με την καλή έννοια» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά περνώντας, αμέσως μετά σε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς: «Όπως εγώ του χρόνου θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Βάλαρη!» είπε συγκεκριμένα χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η παρέα του Πρωινού σχολίασε την επιτυχημένη της μεταμφίεση σε Μαίρη Χρονοπούλου, όμως η παρουσιάστρια τόνισε ότι μιλά σοβαρά λέγοντας: «… Όχι όχι μίλησα μαζί του. Μην πάρουμε τη λάμψη από την πρεμιέρα αυτή… Θα τα πούμε άλλη στιγμή!».

Από τα λεγόμενα της Φαίης Σκορδά είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι κάτι νέο ετοιμάζει. Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι σχετίζεται με τον χώρο του θεάτρου, καθώς έχει σπουδάσει Κριτικός της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια.

Φαίη ΣκορδάυποκριτικήθέατροαποκάλυψηβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα