Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για τη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ

Πολιτική

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί

Tις Βρυξέλλες θα επισκεφτεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (19/10).

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής θα έχει συναντήσεις με ομολόγους του, Αρχηγούς Κομμάτων του Ε.Λ.Κ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με:

Τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jean - Claude Juncker (19/10 στις 12:00). Τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Περιβάλλον, τη Θαλάσσια Πολιτική και την Αλιεία, κ. Karmenu Vella (18/10 στις 17:00).Τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Joseph Daul (19/10 στις 11:00).

Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας, που διοργανώνει προς τιμήν του, ο Έλληνας Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την συμμετοχή Επιτρόπων και υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (18/10).

ΜητσοτάκηςΝΔΒρυξέλλεςΕΛΚσυναντήσειςΣύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκού Λαϊκού ΚόμματοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα