Στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν - Πιθανή συνάντηση με Μητσοτάκη

ΕΛΛAΔΑ

 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον οποίο και υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Στο πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της UEFA, ο κ. Τσέφεριν συνοδεύεται από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικων Ομοσπονδιών της UEFA

κ. Ζόραν Λάκοβιτς και αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Στην Αθήνα αναμένονται και ο αντιπρόεδρος της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, που θα ταξιδέψει μαζί με τη διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας κα Έμιλι Σο.

Η επίσημη συνάντηση των προέδρων UEFA και ΕΠΟ έχει οριστεί για τις 7.00 το απόγευμα, στην οποία θα παρευρεθούν, πλην των κ κ. Κλαρκλ, Λάκοβιτς και της κ. Σο, οι κ.κ Χέρμπερτ Χούμπελ και Πετρ Φουσεκ. Στο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα, ο κ. Τσέφεριν αναμένεται να έχει συναντήσεις και με κυβερνητικά στελέχη, όπως ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, εδώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνάντησής του ακόμα και με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τσέφερινελληνικό ποδόσφαιροUEFAHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα, UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν - Πιθανή, Μητσοτάκη,athina, UEFA alexanter tseferin - pithani, mitsotaki