«Στη Λάμψη φορούσα περούκα» αποκαλύπτει ηθοποιός της σειράς (Video)

Για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη», όπου πρωταγωνίστηκε, τη συνεργασία του με τον Αρμάνι αλλά και τις δύσκολες στιγμές στην Ιταλία μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός σε κάποιες σκηνές φορούσε περούκα, καθώς πήγε φαντάρος και αναγκάστηκε να κουρευτεί. Ο Νίκος Φώσκολος αρχικά δεν ήθελε να παρουσιαστεί με κοντό μαλλί, οπότε δεν υππήρχε άλλη επιλογή από αυτή της περούκας.

«Η Λάμψη έκανε καλό στην καριέρα μου. Κινήθηκα δικαστικά εναντίον της Λάμψης, δεν με βοήθησε το σωματείο, μερικοί με θεώρησαν τρελό.

Έχω κερδίσει 2 δικαστήρια και τώρα πάμε Άρειο Πάγο. Δεν παίρναμε καλά χρήματα στην Λάμψη αλλά λόγω της ακροαματικότητας μας έδωσαν παραπάνω χρήματα. Σε κάποιες σκηνές φορούσα περούκα, γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί», είπε μεταξύ άλλων.

Έπειτα ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην Ιταλία, όπου αναγκάστηκε να μείνει στον δρόμο μέχρι να πληρωθεί, ενώ αναφέρεται και στη σύζυγό του με την οποία έχουν διαφορά ηλικίας 18 χρόνια.

«Είχα δουλέψει με τον Τζόρτζιο Αρμάνι στο Μιλάνο. Άργησα να πληρωθώ κι έμεινα στον δρόμο, πήγαινα και πλενόμουν και ξανακοιμόμουν έξω. Στην Ιταλία τρεφόμουν με τα μπισκοτάκια που έδιναν κέρασμα με τον καφέ.

Με την σύζυγό μου έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας, μαθαίνω από εκείνη, γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου. Έχω τρία παιδιά, η πατρότητα με έκανε πολύ τρυφερό και από την άλλη πολύ σκληρό με τους ανθρώπους. Κάνω τα πάντα για τα παιδιά κι αν δεν το κάνεις δεν γεύεσαι τίποτα» είπε, ενώ μιλώντας για το metoo, χαρακτήρισε τους καταγγελλόμενους «άνανδρα σκουλήκια»

«Για όλες τις περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι άνανδρα σκουλήκια, όχι μόνο για Φιλιππίδη και Λιγνάδη» είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Θανάσης Πάτρας απαντά στην Άννα Φόνσου για τους παλιούς ηθοποιούς (Video)

Νίκος Μουτσινάς: Ρίχνει «πόρτα» στον Βαλάντη (Video)

Η εξομολόγηση της Μπέλα Χαντίντ: «Επέστρεφα διαρκώς σε αυτούς που με κακοποιούσαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στη Λάμψη, Video,sti lampsi, Video